Prijavite se na marketinški izziv DERCOS in se pomerite za 1.350 € nagrade!

Prijavite se na marketinški izziv DERCOS in se pomerite za 1.350 € nagrade!

Vas zanima delo v marketingu? Vas ni strah izziva in imate goro inovativnih zamisli? Pa kakšnega prijatelja, dva ali tri, s katerimi ste odlična ekipa? Do 17. marca se prijavite na marketinški izziv DERCOS – rešitev za prhljaj! in se z drugimi ekipami pomerite za 1.350 € nagrade!

Podjetje L’Oreal v sodelovanju s študentskim združenjem eStudent organizira tekmovanje v snovanju trženjske strategije za linijo šamponov proti prhljaju Dercos. Gre za izdelke, ki so na voljo izključno v lekarnah in spadajo v kategorijo dermokozmetičnih izdelkov, tj. izdelkov z medicinskim in kozmetičnim delovanjem.

Cilj tekmovanja je celostna trženjska strategija, ki poteka po več kanalih in vključuje aktivnosti v okviru digitalnih medijev, aktivnosti na prodajnih mestih, usmerjene k strankam, ter domiselne aktivnosti, ki vključujejo zdravstvene strokovnjake, kot so dermatologi in farmacevti. Osnova za snovanje dobrih rešitev je seveda dobra raziskava trga in analiza razmer ter trendov v dermokozmetiki, analiza kupca, njegovih potreb, dosedanjih trženjskih aktivnosti podjetja in drugih podjetij s podobnimi izdelki na trgu.

Predstavitev študije primera in dodatne informacije, ki jih ekipe potrebujejo, bodo podrobno predstavljene na srečanju s predstavniki podjetja. Več o tekmovanju, dodatnih nagradah in načinu ocenjevanja najdete na tej povezavi.

Rok za prijave je petek, 17. marec! Ekipe 2–4 študentov katere koli smeri se lahko prijavijo na tej spletni strani.

Želimo vam veliko domiselnih idej!
P.S. Ne pozabite, takšna tekmovanja so tudi izvrsten način za spoznavanje bodočih delodajalcev! 🙂

 

Foto: PR