fbpx

Prihaja francoska verzija serije Seks v mestu!

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

Nova Carrie? Samska francoska tridesetletnica v Parizu.

Netflix je pred kratkim napovedal novo romantično komedijo, ki letos prihaja na naše televizijske ekrane. Serija v francoskem jeziku, ki še nima imena, govori o tridesetletni samski ženski, ki živi v Parizu in njeni skupini prijateljev, ki jo poskušajo vrniti v »igro« z neštetimi zmenki.

Serija v osmih delih se vrti okoli Else, za katero prijatelji ne morejo ugotoviti, zakaj je v ljubezni tako nesrečna. V ponesrečenem poskusu povrnitve zaupanja v ljubezen najamejo plačanega moškega spremljevalca in seveda se ta zarota sprevrže v niz neprijetnih in smešnih trenutkov.

 

 

 

Polurna serija je zamisel britanskega pisca Chrisa Langa, režijo je prevzela francoska režiserka Noemie Saglio, producenta pa sta Anne Thomopoulos in François Florentiny

Noemie je dejala, da je zelo vesela, da lahko občinstvu predstavi svojo vizijo francoskega humorja.

»Netflix omogoča ustvarjalcem, da izražamo svojo ustvarjalnost in svobodo pri prikazovanju tridesetletnikov kot realne, smešne in prikupne ljudi. Tudi sama sem v teh letih in to je pravzaprav moja priložnost, da skozi serijo spregovorim o tem, kako je biti ženska v današnjem svetu.«

Erik Barmack, podpredsednik je serijo razglasil za zabavno in moderno romantično zgodbo, ki bo gledalcem prinesla energijo današnjega Pariza ter svež pogled na francosko romanco.

Težko pričakovana serija ni Netflixov prvi poskus v francosko govorečem okolju, saj že predvajajo serije The Eddy, Osmosis, Marseille 1 in 2, v pripravi pa je še nekaj stand-up komedij.

 

Foto: Pinterest, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam