fbpx

Prelep in najbolj fotogeničen lepotni izdelek, ki si ga želimo!

Lepota, Novice, Prva stran

Pravljična mojstrovina lepotne scene.

Takoj, ko smo videli vse lepotne izdelke iz leta 2016 in kaj vse so s seboj prinesli, so nas kozmetične blagovne znamke že začele obletavati z lepotnimi novostmi. Sodeč po novostih, ki smo jih videli v prvih nekaj dneh leta 2017, bo letos prav tako zelo zanimivo.

Lancôme je v teh dneh z javnostjo delil svojo najnovejšo pomladno makeup kolekcijo Absolitely rose, za katero so značilni pastelni odtenki rožnate barve.

Preberite še: Top 10 lepotnih vprašanj na Googlu leta 2016!

Največja zvezda te lepotne linije in lahko bi rekli kar najlepši lepotni izdelek ob začetka 2017 je vsekakor La Rose a Poudrer, ki bo le malo ljudi pustil ravnodušne. Na prvi pogled je videti kot okrogla škatla, ki temelji po navdihu francoskih škatel za klobuke iz 50-ih, v katerem je prava vrtnica, ampak cvet je umeten in v bistvu je pudrasti osvetljevalec.

Uporablja se tako, da s čopičem krožite po vrhovih cvetnih listov, da bi dobili svetleči pigment, ki ga nato nanesete na ličnice, veke, most nosu in vse druge dele obraza, ki jih želite osvetlili.

Ta pravljična mojstrovina Lancômove lepotne scene kmalu prihaja v prodajo, vendar pa bo v omejeni izdaji, tako da, če želite pravo kopijo tega osvetljevaljca, bodite pozorne, ko pride v parfumerije. V uredništvu smo že v nizkem štartu. 🙂

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam