Prekršite vsa pravila in pijte šampanjec z ledom!

Prekršite vsa pravila in pijte šampanjec z ledom!

Poletje pomeni svobodo, poletje pomeni svežino, poletje pomeni spontanost! Zato je Moët z Moët Ice Impérial prekršil vsa pravila poletnega srkanja in ponudil prvi šampanjec v zgodovini, ki je ustvarjen izključno za pitje z ledom.

Želite popolno postreči pijačo? Dodajte tri kocke ledu v svoj Moët Ice Impérial ali novi Ice Impérial Rosé in povzročite pravo eksplozijo okusov in arom.

 

Sedaj je Moët & Chandon ponesel ta pionirski duh še korak dlje z Moët Ice Impérial Rosé, ki predstavlja idealen način, kako preobraziti poletne brunche ob bazenu, piknike na strehi in vse poletne trenutke, #moetmoment.

Za popolno postrežbo dodajte led

Mojster kleti Moët & Chandon, Benoit Gouez, za idealno razmerje vode in vina priporoča tri precej velike kocke ledu in velik kozarec. Dodajte kocke ledu (lahko s prijemalkami) v šampanjec in v celoti izkusite hladno vznemirjenje.

Ob udarcu kocke sprostijo eksplozijo intenzivnih sadnih arom in živahnih okusov, zahvaljujoč Moëtovi edinstveni spretnosti »z ledom«. Moët & Chandon je ustvaril edinstveno mešanico grozdja za šampanjec, katerega okus se z ledom še izboljša.

Ne pozabite, sezona je minljiva … in tako je minljiv tudi Moët & Chandon Ice Impérial Rosé. Na voljo je le v poletnih mesecih na najbolj trendovskih mestih po vsem svetu.

O Moët & Chandonu

Moët & Chandon je s svojo postrežbo »z ledom« pionir v novem načinu uživanja šampanjca v poletnih mesecih. Prevlada rdečega pinot noir in grozdja pinot meunier v Moët Ice Impérial in Ice Impérial Rosé da šampanjcema bogat okus, ki ga led dejansko še okrepi.

 

Foto: Moët & Chandon