fbpx

Prekrasna poroka italijanskega “it” dekleta in blogerke

Izbor urednice, Prva stran

Za poročne fotografije na Instagramu, sta si mladoporočenca izbrala celo svoja haštaga, #mrandmrssofiatti in#elebridetobe.

Pretekli konec tedna je usodni “da” izrekla ena izmed najbolj znanih italijanskih blogerk in »it« deklet, Eleonora Carisi. Za lokacijo poroke z znanim frzerjem in stilistom Paolom Soffiattijem, je nevesta izbrala dvorec Ponti dvorec iz 18. stoletja, ki se nahaja v mestu Varese.

eleonoracarisi5

eleonoracarisi-gildakoralfloral2

Sama lokacija ni bila edina skrbno premišljena podrobnost, kar seveda ni presenetljivo glede na Eleonorin prefinjen slog. Od vabila, menija, okrasitve prostorov in miz – vse je bilo videti zelo romantično, elegantno in brezčasno.

eleonoracarisi3

Obdana z vrtnicami in potonikami, ki so nevestino najljubše cvetje, sta si Eleonora in Paolo izrekla svoje zaobljube. Bolj natančno, prebrala sta si ljubezenski pismi, ki sta ju zapečatila s poljubom.

eleonoracarisi-gildakoralfloral

Za poročno obleko je nevesta izbrala čarobno kreacijo Elie Saaba, čipkasto obleko z dolgimi rokavi. Gol hrbet je zaokroževala vlečka, ki je popolnoma sledila liniji telesa.  Eleonora je lase spela v visoko figo, čez katero je nosila kratek pajčolan, vse skupaj pa je kombinirala s preprostimi bisernimi uhani, naravnim make – upom in lakom za nohte. Poroka blogerke in Instagram trendseterke seveda ni mogla miniti brez družbenih omrežij, saj sta si mladoporočenca omislila celo unikatna haštaga #mrandmrssofiatti in#elebridetobe, tako da so gostje lahko kar sproti objavljali fotografije. Eleonora je za revijo Grazia posnela tudi posebni editorial, v katerem je preskušala različne obleke in čevlje.

eleonoracarisi7

eleonoracarisi6

eleonoracarisi2

eleonoracarisi1

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam