fbpx

Pregrešni slovenski Adami v raju

Lifestyle

Mister Slovenije 2019

Tekmovalce za Mistra Slovenije smo prvič postavili pred fotografski objektiv. Za trinajst polfinalistov  je to druga večja preizkušnja, ki so jo več kot uspešno prestali in s tem stopili že korak bližje finalu za Mistra Slovenije 2019. Tokrat smo jih umestili v »tropsko« okolje, kjer so se predstavili v vsej svoji prvinskosti in naravni lepoti.

Lepotci, ki so že na prvem fotografiranju pokazali svoja izklesana telesa, so na družbenih omrežjih opozorili na pomembnost naravnih izdelkov, ki jih privoščijo svoji koži. »Naravno in ekološko je IN,« je zapisal eden od tekmovalcev. »Zdrava in lepa koža nikoli ne gre iz mode,« se je glasil drugi. Med zanimivimi komentarji smo našli še enega: »Naravna kozmetika Essentiq – prijazna do mene in našega okolja.«

Da je potekalo fotografiranje v duhu naravnih lepot, katere premorejo tudi naši slovenski Adami, je lepo razvidno iz uradnih fotografij. O zmagovalcu lahko odločate tudi vi, tako da na njihovem uradnem Facebook profilu Mister Slovenia glasujete za najlepšega in mu tako zagotovite neposreden vstop v finale.

Foto: Ana Gregorič

Make up: Sandra Pranjić – Sfumato make up

Frizura: Loui Ferry z Icon Slovenija


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam