fbpx

Predmet poželenja: Parfum ali torbica?

Izbor urednice, Lepota, Novice, Prva stran

Bleščeč izraz popolnega glamurja in božanskega razvajanja.

Zapeljiv izraz razkošja in prefinjenosti, izvirna, modna, nadvse bogata dišava Marc Jacobs Decadence je lani dosegla svetovno slavo, uspeh in prepoznavnost ter dvignila svet dišav Marc-a Jacobs-a na nov nivo, nivo razkošja.

Danes Marc Jacobs Divine Decadence predstavlja nov navdih; blišč in sij smaragdov, ujetih v ikonskem okusu in stilu dišave Decadence – ki je postala svetlejša in še bolj bleščeča.
Divine Decadence je vznemirljiv, sijoč, cveten vonj, ki zasije z vrhnjimi notami šampanjca, pomarančnega cveta in zasanjane bergamotke. Srce dišave predstavlja šopek belega cvetja: akord gardenije, iris in sladek kovačnik.

MJ-Divine-Decadence-EDP-50ml-Packshot

Izvirna steklenička dišave decadence je dobila navdih v ikonski Marc Jacobs-ovi torbici, ki jo zdaj divine decadence slavi v novi obliki ultimativnega ratzkošja.

V novem, dih jemajočem odtenku bleščečih smaragdov in kristalnem steklu. Seveda ne manjka pitonov pokrovček, zlata veriga in črn cof. Nova oblika glamurja. Popolno razvajanje. Čisti užitek. Oglasna kampanja je delo fotografa Stevena Meisla. V Divine Decadence kampanji znova nastopa supermodel Adriana Lima, čutna, zapeljiva, čudovita … obdana s svetom lepote in nespornega glamurja.

marc-jacobs-divine-decadence-spread-ad-16x10.875-FINAL

Marc Jacobs Divine Decadence bo na voljo od septembra, kot Eau de parfum v 30ml in 50 ml izvedbi.

Foto: Marc Jacobs

 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam