fbpx

Poiščite idealno darilo za prihajajoče praznike

Lepota, Novice, PR novica

Življenje kože je dinamično ravnovesje, ki se iz dneva v dan spreminja in je odvisno od različnih notranjih in zunanjih dejavnikov

Darila je lepo prejemati in še lepše dajati in deliti svojo srečo z najdražjimi. Zato Vichy od 10. novembra do 10. decembra ob nakupu dnevne nege nagrajuje zvestobo svojih kupcev in njihovih najdražjih. Ob nakupu izbranega Vichy izdelka Vichy podarja praznično kroglico, v kateri je rutina Vichy nege (Purete Thermale integralno sredstvo za čiščenje – 15ml, Teint Ideal puder – 1ml in ustrezen serum – 3ml) in edinstvena koda. Z vpisom edinstvene kode na spletni strani podarite.vichy.si  ima vsak kupec možnost, da pošlje svojo praznično čestitko in nego izbrani osebi. Več informacij o praznični Vichy promociji je na voljo v pooblaščenih Vichy lekarnah in na spletni strani podarite.vichy.si.

Življenje kože je dinamično ravnovesje, ki se iz dneva v dan spreminja in je odvisno od različnih notranjih in zunanjih dejavnikov. Vichy meni, da je nega, ki jo nudimo koži, pomembnejša od njene narave – z ustrezno nego kožo lahko preoblikujemo in dosežemo njen ideal. V prihajajočih hladnih dneh koža obraza zahteva posebno nego, da ohrani svoj naravni sijaj in občutek ugodja.

XMAS_IDEALIA_RANGE

XMAS_LIFTACTIV_RANGE

XMAS_NEOVADIOL_RANGE

 

Foto: Vichy


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam