fbpx

Pismo urednice: Nov izziv. Nova zgodba. Nova spletna stran.

Izbor urednice

Style.Over.Net postaja prava urbana svetovljanka, ki se lahko v eni uri znajde na ulicah Pariza, Milana, Londona ali Ljubljane.

Vsako jutro okoli sedme ure se prvič soočiva iz oči v oči. Jaz in velik izziv v podobi velike garderobne omare. Ob natrpanih policah in obešalnikih, postajam žrtev izziva…kaj obleči?! Po neštetih zamenjanih kombinacijah, končno najdem tisto pravo in zmagoslavno zapustim dom. Tolaži me dejstvo, da se s tem  srečuje velika večina žensk po celem svetu in razumejo, s kakšnimi velikimi izzivi se spopadamo.

Anja Cajhen foto

Foto: Žiga Intihar

Prav poseben izziv pa me je doletel pred kratkim. Že od nekdaj sem oboževala modo in vse kar je z njo povezano. Moji vzorniki niso bili športniki ali pevci, ampak Anna Wintour, odgovorna urednica ikonske modne revije Vogue, tako da je bilo povabilo k urednikovanju spletne strani Style.Over.Net, kot uresničitev želje, s katero sem se spogledovala že pred časom. Priznam, da sem bila pred velikim izzivom, ali po 14. letih dela v marketingu in korporativnem komuniciranju v veliki mednarodni korporaciji, oditi v majhno podjetje in stopiti v vlogo odgovorne urednice spletne strani. In priznam, bili so tudi trenutki, ko sem razmišljala o pravilnosti svoje odločitve. Po prvih dneh kulturnega šoka in spoznavanja svoje nove ekipe, sem ugotovila, da je to podjetje majhno samo po številu zaposlenih,  po srčnosti, pripadnosti in želji po uspehu, pa spada med eno izmed največjih in vesela sem, da  postajam del njih.

Po naravi sem estet, rada imam minimalizem, kvaliteto in transparentnost. Sem ambiciozna in moja najljubša barva je črna. To so bili tudi ključni elementi in smernice, ki smo si jih zastavili ob prenovi spletne strani. Ni mi bilo dovolj, da spremenimo le podobo strani, jo preimenujemo, ampak jo tudi vsebinsko obogatimo, z namenom, da vi, obiskovalci Style.Over.Net-a, odkrijete in doživite esteta tudi v sebi. Tako so v nastajanju nove zgodbe, nova sodelovanja, nove ideje in novi ljudje. Vesela sem, da je z nami združila moči velika poznavalka in ljubiteljica mode, uspešna poslovna ženska in v prvi vrsti mama dveh čudovitih otrok, Maja Bulc Raspopović. Maja bo z nami tedensko v rubriki Naj tedna by Maja Bulc Raspopović delila, kaj je must-have za vsako modno navdušenko in prvi članek je Maja posvetila IT barvi letošnje jeseni, modri.

Nova spletna stran Style.Over.Net postaja prava urbana svetovljanka, ki se lahko v eni uri znajde na ulicah Pariza, Milana, Londona in Ljubljane, ima izčiščen slog in sledi modnim zapovedim aktualnih trendov, ki jih narekujejo svetovne smernice. Spremlja domače  dogodke, podpira zdrav način življenja ter se skozi pogovore druži s kreativnimi in znanimi. To je novi Style.Over.Net.

Novost na spletni strani je tudi omogočanje prijav na novice, ki jih bomo tedensko pošiljali na vaše elektronske naslove, kjer vas bomo med drugim razveseljevali tudi z ekskluzivnimi nagradnimi igrami. Prva nagradna igra za naročnike že poteka, saj smo za vas pripravili 10 modnih zložljivih mizic za prenosnike (ali pa za zajtrke v postelji), tako da pohitite in se prijavite na Style.Over.Net novice, spremljate pa nas še vedno lahko na družabnih omrežjih Facebook, Instagram ter Twitter.

Želim vam obilo prijetnih trenutkov ob prebiranju in odkrivanju zgodb ter (p)ostanite del modne družine Style.Over.Net.

 

Anja Cajhen, odgovorna urednica

podpis

 

 

 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam