Penelope in Javier: po 15 letih od prvega srečanja se je vnela strast

Lifestyle, Odnosi, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti

Sramežljiva zvezdnika sta čutila medsebojno kemijo od samega začetka, a sta se morala skupaj napiti, da se je sploh začelo.

Od leta 2007, ko sta začela razmerje, španska igralca, ki sta se  izkazala tako v neodvisnih filmih, kot tudi visokoproračunski hollywoodski produkciji, le redko spregovorita o svojem razmerju za javnost. Mediji od njiju preprosto ne izbezajo nič. Spadata med tiste slavne in lepe pare, o katerih, kar se tiče zasebnosti, vemo le malo.

Reviji GQ pa je pred kratkim le uspelo izvleči nekaj podrobnosti o njuni intimi iz Javierja Bardema, s katerim so delali intervju. Zgodba lepega para, ki ima skupaj sina Lea in hčerko Luno, se je začela že leta 1992, ko sta se Penelope in Javier prvič srečala na snemanju romantične komedije Pršut, pršut režiserja Bigasa Lune.

O tem, kako sta svojo zvezo začela šele 15 let po prvem srečanju, je Javier povedal:

“Če je bila med nama kemija? Seveda je bila! Dovolj je, da si film ogledate, to je dokumentacija kemije med nama, ki jo bova pokazala tudi otrokom in vnukom. Privlačnost je med nama gorela že od začetka, ampak Penelope je bila takrat še mladoletna, imela je samo 16 let, ko sva snemala, jaz pa 21. Nič se ni moglo še zgoditi. Od njenih staršev je bilo zelo pogumno, da so ji tako mladi dovolili snemati precej provokativen film, v katerem je  bilo polno eksplicitnih scen seksa. Če bi meni moja hči pri 16-ih prinesla domov podoben scenarij, ga ni denarja, da bi ji dovolil snemati tak film.”

Javier in Penelope po tistem zelo dolgo nista snemala skupaj, vendar sta ostala v stikih in se videvala predvsem na podelitvah prestižnih filmskih nagrad ter ob drugih priložnostih na rdeči preprogi. Tako je bilo do leta 2007, ko ju je režiser (in tudi sam igralec) Woody Allen ponovno spravil skupaj na filmski set v svojem kultnem filmu Vicky Christina Barcelona.

“Spet sva igrala skupaj in takoj je bila kemija ponovno očitna, a se ni nič zgodilo, najbrž nama je bilo nerodno, kdo bo naredil prvi korak in želela sva ostati strogo profesionalna,”

je nadaljeval v pogovoru Javier Bardem, ki se je dokazal z izjemnimi vlogami tudi v filmih Morje v meni in Ni prostora za starce (za slednjega je prejel tudi oskarja za najboljšo moško stransko vlogo), letos pa je posnel filme Mati! in Loving Pablo.

“Napočil je zadnji dan snemanja in tedaj me je spreletela misel: Midva bi se morala skupaj napiti, da bi se sploh kaj zgodilo! Na srečo je najin skupni prijatelj naredil zabavo in vse ostalo je, kot pravijo, zgodovina. Hvala bogu!”

Ob smehu in tem priznanju je novinar, ki se je zavedal, da je Javier dobro razpoložen in očitno pripravljen še malo bolj odpreti srce, vprašal Javierja, če je Penelope kaj podobna liku, ki ga je igrala v Allenovem filmu.

“O človek! Zelo! Penelope je po značaju zares ognjena. Imela sva že domače scene, ko sva se prepirala in me je ona skušala zadeti s krožniki, tako je bila jezna. Na trenutke sem se spraševal: le kaj mi je tega treba? Ampak ona je  pač takšna, strastna in zato jo ljubim, zaradi svojega značaja me je privlačila že od samega začetka. Ni samo lepa, ampak je zares tudi najbolj seksi ženska na svetu!”

Najbrž si tega niste mislili, ali pač? Vsekakor smo veseli, da je načeloma zelo redkobesedni Javier končno odgrnil zaveso in nam pokazal delček svoje intime. Paru, ki je skupaj že dobrih deset let, pa želimo še naprej strastno, vročekrvno in predvsem ljubeče razmerje!

 

Foto: JustJared, Tribute, Dailymotion, Paris Match, IB Times

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam