fbpx

Otočani besnijo zaradi otročjega obnašanja Megan Markle

Znani

Vojvodinja Sussex je z dvema prijateljicama pretekli teden sedela na tribuni v Wimbledonu in dvignila veliko prahu.

Tokrat ne s svojo modno opravo, temveč z nemogočim obnašanjem.

Meghan je prišla podpret svojo dobro prijateljico Sereno Williams, za fotografiranje pa ni bila pri volji. Vojvodinjini varnostniki so oboževalce namreč posvarili, naj pospravijo fotoaparate in mobilne telefone.  Palača njenega obnašanja ni komentirala, je pa vir Daily Mail razkril, da tovrstna želja ni nič posebnega.

“Pogosto se zgodi, da varnostniki, ki spremljajo člane kraljeve družine, ljudi prosijo, naj jih ne fotografirajo, da bi se lažje posvetili osebam in ne kameram.”

Na Meghan so po dogodku letele kritike. Označili so jo za “otročjo” in “obsedeno z nadzorom”. Med tistimi, ki so bili opozorjeni, je bila tudi BBC-jeva novinarka Sally Jones, ki je v objektiv poskušala ujeti Sereno in sploh ni vedela, da je Meghan na tribuni. Varnostnik je sicer opozoril tudi gledalca, ki je stal blizu Meghan in je snemal selfie.

Kot pravi novinarka, se je Meghan ozirala naokoli in spremljala, kdo jo opazuje. “Harry in Meghan se vidita kot zvezdnika in ne modrokrvneža z dolžnostmi,” je še izjavila 64-letnica in dodala:

“Tam je bilo 200 fotografov, ki so jo posneli, a njeni varnostniki so opozorili staro žensko, kot sem jaz, Neumno. Otročje je in iz nas se delajo norca.”

Jonesova pravi, da nima nič proti kraljevi družini, a način, na katerega Meghan in Harry ravnata z javnostjo, postaja vse bolj moteč. Začelo se je že z Archiejevim rojstvom. Javnost še vedno ne ve, kje in kako je Meghan rodila.  

Vojvodinje se je lotil tudi voditelj Piers Morgan, ki pravi, da zasebnosti v Wimbledonu pač ne moreš imeti. “To je smešno in hinavsko. Nista navadna državljana, sta vojvoda in vojvodinja Sussex. Če bi rada zasebno življenje, se vrni v ZDA.”

Vir: zurnal24.si

Foto: P.A.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam