fbpx

Osebe, rojene v teh znakih, so največji opravljivci

Odnosi

Opravljanje je zabava, v kateri občasno uživajo vsi, vendar nekateri bolj kot ostali.

Za nekatera nebesna znamenja je ta impulz bolj izrazit in zelo težko ohranijo nekatere informacije zase, zato morate v pogovorih z njimi biti še posebej pazljivi.

Vodnar

Kot zelo družaben znak Vodnarji zelo radi s prijatelji delijo informacije iz svojega življenja, kot tudi iz življenja drugih. Z veseljem bodo, brez izjeme, komentirali vse teme, njihova odprtost pa jim omogoča, da brez težav govorijo tudi o intimnih zadevah. Čeprav so jim najljubše intelektualne teme, so zelo podvrženi opravljanju.

Strelec

Pripadniki tega znamenja so zelo komunikativni in svoj prosti čas radi preživijo v pogovoru z družbo. Strelce poganja ljubezen. Zato je to njihova najljubša tema, na tapeti pa se zelo pogosto najdejo nekdanji partnerji in simpatije ter ljubezenske težave drugih.

Oven

Ovni preprosto radi opravljajo in z veseljem sodelujejo pri tem »opravilu« in ga zelo pogosto spodbujajo. Zgodbe tudi radi napihnejo samo zato, da so trači bolj sočni. Ovni pa svoje nagnjenje k opravljanju skrivajo pred osebami, ki jih ne poznajo dobro, zato morajo biti z njimi še posebej pozorni in jim ne smejo izdajati žgečkljivih podrobnosti iz svojega življenja.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam