Oglejte si novo domovanje Angeline Jolie

Oglejte si novo domovanje Angeline Jolie

Kadar govorimo o hollywoodskih »aristokratih« je na vrhu seznama nedvomno Cecil B. DeMille. Konec koncev je prav on eden izmed začetnikov in ustanoviteljev filmske industrije. Med njegovo vladavino v filmski industriji, je živel v dvorcu Beaux Arts Park. Zdaj pa je, kot kaže, napočil čas, da štafetno palico preda novi filmski ikoni, Angelini Jolie, ki naj bi domnevno kupila dvorec in pripadajočo posest za 25 milijonov ameriških dolarjev.

Dvorec je bil zgrajen leta 1913 in se nahaja v prestižni soseščini Laughlin Park, ki je domovanje številnih igralcev. V njem je prostora za šest spalnic in deset kopalnic, kar bo nedvomno zadostovalo Angelini in njenih šestim otrokom. Sama zgradba je zgrajena v popolnoma klasičnem slogu, kjer lahko v jedilnici najdemo lesene opaže in knjižne police, ki segajo od tal do stropa.

Dvorec je pred kratkim doživel obširno prenovo, zato je več kot primeren za otroke, ki nenehno tekajo naokoli. Na posestvu se nahaja tudi bazen s pripadajočo hišico, urejena zelenica, urejeni vrtovi, pogled pa se razteza celo na znameniti observatorij Griffin.

Foto: House Beautiful