fbpx

Odprto pismo Kim Kardashian

Izpostavljeno, Lifestyle, Prva stran

“Sem mama. Sem žena, sestra, hči, podjetnica in dovolim si, da sem seksi.”

Ko je Kim Kardashian v nedeljo zvečer na družbenih omrežjih objavila goli selfie, je sprožila pravo poplavo komentarjev na Twitterju, vključno z zvezdniki, kot so Miley Cyrus, Bette Midler in Chloe Moretz. Večina je njeno dejanje obsodila, medtem ko nekateri njeno dejanje pozdravljajo. Kim se je na vse te kritike odzvala zelo burno, po mnenju nekaterih tudi nesramno, vsi pa so mnenja, da je namige dobila s strani svojega moža Kanye Westa, ki je prav tako znan po ostrih, včasih celo bizarnih objavah. Objava selfija je dosegla svoj namen, saj danes ves internetni svet in družbena omrežja govorijo o goli Kim.

Kim se je odločila, da bo stvar zapeljala še dlje in je danes na svoji spletni strani objavila dolg zapis, kjer se dotika tako svojega erotičnega video posnetka izpred 13 – ih let, do današnjega sramotenja njenega telesa.

Živjo,

želela sem napisati sporočilo, vezano na moje včerajšnje objave na Twitterju. Nikakor ne morem razumeti, zakaj ljudi tako motijo odločitve drugih, kaj želijo početi v življenju.

Ne drogiram se, alkohol pijem zelo redko, nikoli nisem zagrešila kaznivega dejanja in kljub temu sem slab vzgled mladim, ker sem ponosna na svoje telo.

Zdi se mi, da se vedno ljudje vračajo k mojemu erotičnemu video posnetku. Posnetek je bil narejen pred 13- leti. PRED 13. LETI! Dobesedno zelo dolgo nazaj in ljudje bi še vedno radi govorili o tej temi?!?!

Živela sem v sramoti in strahu, nato pa se odločila, da bom to pustila za sabo in šla naprej. Ne želim se vedno zagovarjati in naštevati vse svoje dosežke, da sem danes nekaj več, kot oseba, ki se je 13 let nazaj pojavila v erotičnem posnetku. Pustite to že enkrat za sabo. Jaz sem.

Počutim se samozavestno v svojem telesu in sem samozavestna, kar se tiče seksualnosti. Z dostojanstvom sprejemam in pokažem svoje napake in ni me več strah, kaj si bodo ljudje mislili o meni. Upam, da bom s pomočjo te spletne strani opogumila številna dekleta in žene po svetu, da se počutijo samozavestne tudi same.

Moj mož me sprejema takšno, kot sem in mi vliva samozavest, ki je prej nisem imela. Pusti mi, da sem to, kar sem in me takšno tudi brezpogojno ljubi.

Počutim se srečno, da sem odrasla v družbi močnih in samostojnih žensk. Življenjske nauke, ki sem se jih naučila od mame, babice in sester, želim prenesti tudi na svojo hčer. Želim, da je ponosna nase in na to, kar je. Želim si, da se počuti samozavestno v svojem telesu. Ne želim pa, da odraste v svetu, kjer se bo počutila manjvredno.

Smo v letu 2016. Sramotenje telesa in označevanje, da sem lahka ženska, tega imam dovolj! Ne bom pustila, da moje življenje narekuje zadeva, ki jo imate zaradi moje spolnosti. Bodite to, kar ste in pustite meni, da sem to, kar sem.

Sem mama. Sem žena, sestra, hči, podjetnica in dovolim si, da sem seksi.

#happyinternationalwomensday

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam