fbpx

Odkar ga je zapustila Angelina, se je Bradu Pittu življenje obrnilo na boljše!

Znani

Brad Pitt je še naprej največja zvezda Hollywooda. Dobil je številne pozitivne kritike za zadnjo vlogo v filmu Quientena Tarantina Once Upon A Time In Hollywood – prvemu filmu, ki ga je igralec posnel po dvoletnem premoru.

Že od leta 2016, ko se je razšel z Angelino Jolie, danes 55-letnik intenzivno dela na sebi, da bi bil boljši človek in bolj zdrav, pa tudi boljši oče, je dejal vir za People.

»Otroci so bili vedno njegova prioriteta. Dejstvo, da gre njegova kariera ponovno navzgor, je le še dodaten bonus in navdušen je.«

Nekoč najbolj seksi človek na svetu se je odločil, da bo korenito spremenil življenje. V zadnjem času je osredotočen na zdravo prehrano in vadbo – rezultati pa so vidni tudi v samem filmu, kjer se je pojavil brez majice.

»Telovadbo jemlje zelo resno. Popolnoma se je spremenil. Videti je neverjetno,« je še dodal vir.

Tudi v starševstvu se odlično znajde.

»Kljub pomoči je zelo sposoben oče. Prihaja iz velike in povezane družine, kjer se je naučil, kako biti pravi oče svojim otrokom. Končno je spet srečen. Vrnil se je močnejši in boljši kot kadar koli in resnično je zadovoljen s svojim življenjem. To si zasluži!«,

Brad in Angie na poročni dan

je zgodbo zaključil dobro obveščeni vir za revijo People.

Foto: Getty, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam