fbpx

Nova nega za predel okoli oči in ustnic

Nega telesa, Obraz

Oči in ustnice sta edina predela obraza, ki izražata naša občutja. Obrazna mimika skozi leta utruja kožo, najbolj pa jo bremenijo hormonske spremembe, ki jih povzroča menopavza. Predel okoli oči postane mlahav, kotički ustnic se povesijo in obraz dobi utrujen videz.

Oči in ustnice sta edina predela obraza, ki izražata naša občutja. Obrazna mimika skozi leta utruja kožo, najbolj pa jo bremenijo hormonske spremembe, ki jih povzroča menopavza. Ta povzroči upočasnjeno delovanje hormonov na teh dveh anatomsko specifičnih predelih.  Nastopi t. i. hormonsko staranje, ki povzroči starostne spremembe na koži. Linije v predelu okoli ustnic in oči se spremenijo s skupnim simptomom – vertikalno deformacijo. Predel okoli oči postane mlahav, kotički ustnic se povesijo in obraz dobi utrujen videz.

Laboratoriji Vichy so v svojem 80-letnem raziskovanju in odkritju številnih inovacij prišli do novega spoznanja in dosegli napredek na področju nege v menopavzi. Raziskave Laboratorijev Vichy so namreč pokazale, da se koža okoli oči in ustnic stara na isti način, zato so za  pomladitev obraznega izraza ponovno definirali linije omenjenih predelov ter prvič uporabili tehnologijo za rekonstrukcijo tkiv, pri čemer so uporabili kombinacijo Proteic Gf in pro-xylana.

 

CAF913C6-2EA6-11E0-81EC-6C1066B94067

DRUGAČNA TEHNOLOGIJA IN NOVA ERGONOMSKA OBLIKA

Laboratoriji Vichy so patentirali kombinacijo Proteic GF in pro-xylana in jo ponudili v ekskluzivni inovaciji nege NEOVADIOL GF, ki že po mesecu dni vzpostavi oblikovan nasmeh in napet videz kože. Aplikator za nego predela okoli oči in ustnic ima ergonomsko obliko, ki je povsem prilagojena specifični anatomiji predelov oči in ustnic.

 

SVEŽA FORMULA IN TAKOJŠEN UČINEK

Aplikator daje prijeten občutek hlajenja, ki takoj po nanosu zgladi linije predelov okoli oči in ustnic. Z masažo se bogata in gosta tekstura spremeni v svež gel, ki v osrčju kože sprosti svoje hranilne učinkovine brez mastnega občutka na površju kože. Izjemno sveža formula masira, gladi in ki deluje že takoj po nanosu.

IZJEMNI REZULTATI

  • Takojšen občutek udobja in svežine
  • Zglajena koža: stanjšan in nežen del okoli oči in ustnic nemudoma dobi hranilne snovi, zaradi česar se koža napolni ter napne
  • Svež in bistveno mlajši videz kože
  • Proti madežem: optična tehnologija vsebuje mikrodelce biserne matice in polimere, ki posvetlijo in poenotijo videz obeh predelov – obraz je videti mlajši

 

8AF774C6-2EA5-11E0-A1D8-6C1066B94067

Tehnologija rekonstrukcije tkiva za popolno nego predelov okoli ustnic dokazano deluje že po prvem nanosu, po mesecu dni pa je koža na teh predelih ponovno napeta. Z masažo se bogata in gosta tekstura spremeni v svež gel, ki v osrčju kože sprosti svoje hranilne učinkovine brez mastnega občutka na površju kože. Takojšna in maksimalna učinkovitost je dosežena s vsakodnevnim postopkom, ki se izvaja zjutraj in zvečer.

Linija Neovadiol Gf poleg nege za predel okoli ustnic in oči vključuje dnevno nego Neovadiol Gf in nočno nego za polnejši in bolj preoblikovan videz kože na obrazu.

 

Dnevna nega je na voljo v lončku (50 ml), po informativni ceni 29 € in nočna nega (50 ml) po informativni ceni 30,89€, popolna nega za predel okoli ustnic in oči pa je na voljo v tubi (15 ml) po informativni ceni 23 €.

B0CA3148-2EA5-11E0-BBF7-6C1066B94067

Novo NEOVADIOL GF Contours
V lekarnah od januarja 2011


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam