Novi trendi ličenja! Kateri bo vaš najljubši?

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

To jesen ne bomo le sledile trendom, temveč jih bomo poustvarile kar same!

Ste ena izmed tistih žensk, ki obožuje ličenje, ves čas spremlja lepotne blogerke in večkrat zavije v prodajalno dm? Ni nas malo, tudi same smo že zamudile na družabni dogodek zaradi preizkušanja nove maskare ali šminke!

»Rada si vzamem čas zase, s šalčko kavice, svečko in gledanjem lepotnih vlogov, saj rada spremljam kozmetične novosti, vse to pa se zavleče v cel maraton,«

nam je zaupala naša bralka Teja.

Vsaka s svojim trendom

Prav je, da poskrbimo zase in se dobro počutimo v svoji koži, saj smo edinstvene! To jesen ne bomo le sledile trendom, temveč jih bomo poustvarile kar same. Z umetnico ličenja Jasno Oklešen so v dm namreč začrtali šest najnovejših trendov ličenja. Manjkalo ne bo mat poudarkov, bleščic, sijaja in metalik zaključkov. Obstaja pa le eno pravilo: bodi zvesta sama sebi!

Ker je vsaka dama sama svoja mojstrica, sta se lepotni kampanji pridružili tudi simpatični blogerki Lepa afna in Ajda Sitar, ki sta trende poustvarili vsaka po svoje.

 

»Trende uporabljam na sebi toliko, kolikor mi prestojijo v praksi. Z njimi nisem obremenjena,«

pravi Lepa afna, ki vabi, da se z različnimi teksturami, barvami in trendi poigrate tudi same. Sama sledi pravilu, da z make upom še vedno ohranja samo sebe, namesto da se izgubi med vsemi trendi in stotimi uporabljenimi izdelki.

Nova pravila igre

Vsaka tako lahko ustvari svoj trend, na svoj način, točno tako, kot ustreza posameznici, ki s svojo samozavestjo narekuje, kaj je trenutno »in«. Vodilu »Bodi sama svoj trend« sledi tudi Ajda Sitar:

»Sama sledim tistim trendom, za katere verjamem, da mi bodo pristajali ali pa jih prilagodim glede na svoje obrazne poteze ali ten kože.«

Naj vam bodo pri raziskovanju in reciklaži v pomoč modni poznavalci: v živo!

Lepotici, ki pravita, da lepotnim trendom najpogosteje sledita na družbenih omrežjih, sta jesenske trende ličenja že reciklirali vsaka po svoje. Kako pa jih boste poustvarile in nosile ve? Da bo raziskovanje pestro, bodo med 3. oktobrom in 6. novembrom poskrbeli kar v dm, kjer so pripravili brezplačen lepotni vodnik s preobrazbami blogerk ter zanimivimi make up triki in nasveti za ličenje.

Čakajo vas vaše najljubše znamke: Loreal, Maybelline, Max Factor, Deborah, Beyu in Bourjois! V času lepotne kampanje bodo v izbranih prodajalnah organizirana tudi brezplačna ličenja in svetovanja s profesionalnimi vizažisti. Za piko na i čaka stranke 30 % popust na izbrana ličila za 10 točk, ob nakupu ličil nad 25€ pa tudi transparenten dežnik v blogerskem stilu.

S fotko do mamljivih nagrad

Na Instagramu vas v prav posebni nagradni igri čakajo mamljive nagrade. Pokažite nam, kako nosite trende in hashtaggajte iste produkte, ki jih nosita Ajda Sitar in Lepa Afna.Osvojite lahko individualne make up tečaje z vizažistko Martino Vrhovnik in Jasno Oklešen ter bogate pakete ličil. Več na spletnem mestu www.dm-drogeriemarkt.si.

Spoznaj ju še v živo!

Verjetno jih dobro poznate iz njunih videov in objav, sedaj pa ju lahko spoznate tudi v živo! Za dodaten navdih bosta z osebnimi srečanji poskrbeli blogerki Lepa afna in Ajda Sitar – kaj pravite na klepet in fotkanje v družbi trendovskih lepotičk? Termine srečanj in brezplačnih ličenj si lahko ogledate na spletnem mestu www.dm-drogeriemarkt.si.

Lep začetek jeseni, kajne? Me se že veselimo, da poustvarimo jesenske dm trende po svoje!

Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Instagram #styleovernet

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More