fbpx

Nova kariera v modni industriji

Domača scena, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, PR novica, Prva stran

Iščete nove priložnosti v modni industriji?

Iščete nove priložnosti v modni industriji? Želite povečati svoje zaposlitvene možnosti po koncu študija modnega oblikovanja? Ste zaposleni v modni industriji, pa želite povečati uspešnost prodaje? Bi radi postali modni bloger?

Šola modnega komuniciranja Fakultete za dizajn združuje nepogrešljiva znanja za vse tiste, ki si želijo kariero v modni industriji, pa jih klasično modno oblikovanje ne zanima.

Šola modnega komuniciranja Fakultete za dizajn je namenjena dijakom in študentom modnega oblikovanja, ki želijo svoje znanje nadgraditi s sodobnimi znanji modnega komuniciranja in s tem povečati kasnejšo možnost zaposlitve v modni industriji, zaposlenim v modni industriji, ki želijo s pomočjo izpopolnjenih modno komunikacijskih znanj povečati uspešnost prodaje, kot tudi vsem brez predhodne modne izobrazbe, ki želijo spremeniti kariero, in tistim, ki šele vstopajo na trg dela v modni industriji.

Poleg modnega stylinga, vizualnega merchandisinga, razumevanje modnega porabnika in modnega bloginga bodo udeleženci imeli tudi edinstveno priložnost praktičnega dela pri dejanskih modno komunikacijskih projektih. Za več informacij kliknite na www.fd.si/modno-komuniciranje/ , pošljite elektronsko pošto na [email protected] ali pokličite na 059 23 5003.

Vabljeni!

 

Foto: press

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam