fbpx

Nov obraz znane lepotne znamke ponovno presenetil!

Lepota, Novice, Prva stran

Lepotna blogerka v hidžabu.

Pred kratkim smo že pisali, da je lepotna znamka Cover Girl prvič za svojega ambasadorja izbrala moškega, tokrat pa so se ponovno odločili za še eno nenavadno potezo in za ambasadorko izbrali lepotno blogerko, ki nosi hidžab.

covergirl-nura-afia-tease-today-161103_10ea35b75fba833aebc7051c4420d29c-today-inline-large

Cover Girl se vedno zelo potrudi s svojimi kampanjami in izbori ambasadork, ki pošiljajo močna sporočila javnosti. Lepotna blogerka Nura Afia je tako postala ambasadorka za njihovo maskaro So Lashy! BlastPro Mascara. Nura, ki ima na svojem YouTube kanalu preko 200.000 sledilcev, redno objavlja make – up tutoriale in kako na drugačne načine ženske lahko nosijo hidžab.

1219636-nura-1478163017-384-640x480

Nura je povedala, da še ni popolnoma dojela, da je postala ambasadorka Cover Girl znamke in da si ni nikoli mislila, da bo muslimanka s hidžabom postala zaščitni obraz svetovno znane znamke. Priznava, da je bila, kot mlajše dekle, zelo nesamozavestna zaradi nošenja hidžaba, zdaj pa je ponosna nase in na svoje delo. Cover Girl se trudi, da vedno izbere nevsakdanje in drugačne ambasadorje z željo po dokazovanju, da podpirajo različnost v vseh oblikah.

gettyimages-620143716-1478194406-640x522

Kampanja za novo maskaro je pravzaprav kampanja, ki promovira lepoto, dostopno prav vsem. Povedali so, da je maskara primerna za vse vrste trepalnic, od krajših, svetlih, temnih in dolgih, saj so s tem želeli predstaviti lepoto v vseh oblikah.

110216-first-muslim-blogger

Kampanja za to maskaro vključuje zelo raznoliko skupino žensk, blogerki Chloe in Halle, igralko Sofio Vergara, DJ-ko in igralko Amy Pham in pevko Katy Perry. Pridružil pa se jim je tudi prvi moški ambasador, James Charles.

Na tem mestu moramo resnično pohvaliti Cover Girl za njihov nenehen trud za promoviranje in prepoznavanje lepote v vseh oblikah, hkrati pa nas zelo zanima, kdo bo njihov naslednji ambasador.

Foto: Cover Girl, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam