fbpx

Nenehni prepiri med Meghan in Harryjem

Znani

Otrok je star šele nekaj tednov, a zakonca Sussex se menda že prepirata …

Prihod dojenčka novopečena starša ponavadi poveže, vsaj na začetku, v hiši princa Harryja in njegove Meghan pa menda en prepir sledi drugemu. Meghan se menda počuti osamljeno. Harry je namreč že kmalu po Archiejevem rojstvu za nekaj dni odpotoval na Nizozemsko, nato pa še na polo turnir v Rim. Zabava pa se tudi po Veliki Britaniji, medtem ko njegova žena skrbi za sina. S kraljico je šel na neko poroko, udeležil se je konjeniškega turnirja in bil gost več različnih dobrodelnih dogodkov, četudi je ženi obljubil, da si bo privoščil očetovski dopust.

Meghan je to prizadelo, saj ni vajena slišati besede „ne“. Tokrat je situacija še toliko hujša, saj si moževe podpore zelo želi, še zlasti sedaj, ko je nazaj v ZDA odpotovala njena mama.

Bunte piše, da naj bi Meghan moža poslala na terapijo, da bi se kot oče izkazal bolje od Charlesa. Tudi on je bil namreč veliko odsoten, ko sta bila Harry in William majhna.

Par naj bi se poleg tega sprl zaradi sinovih botrov. Meghan si želi, da bi bila med Archiejevimi krstnimi botri tudi Serena Williams, a Harry temu nasprotuje. Pravi, da bi se morala pri izboru osredotočati na družinske člane, zato je predlagal svojo sestrično Eugenie.

Vir: zurnal24.si

Foto: Profimedia za zurnal24.si (Ir. K.)


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam