fbpx

Nemško nogometno reprezentanco oblekel Hugo Boss

Moda, Moška moda, Zanimivosti

Po končanem vznemerljivem mesecu, ki je navduševal nogometne navdušence po vsem svetu, čestitkam nogometnim prvakom ni viditi konca. Zmage so se veselili predvsem v modni hiši Hugo Boss, saj so prav oni poskrbeli, da je bila nemška reprezentanca s selektorjem Joachimom Löwom na čelu videti popolna. Niso videti krasni? Prav nič ne more premagati videza […]

nemčija3

Po končanem vznemerljivem mesecu, ki je navduševal nogometne navdušence po vsem svetu, čestitkam nogometnim prvakom ni viditi konca. Zmage so se veselili predvsem v modni hiši Hugo Boss, saj so prav oni poskrbeli, da je bila nemška reprezentanca s selektorjem Joachimom Löwom na čelu videti popolna. Niso videti krasni? Prav nič ne more premagati videza gospoda v obleki!

nemčija1Moderno moško obleko v prefinjeni temno modri barvi so zasnovali prav z mislijo na brazilsko podnebje. Izdelana je iz posebne volne, moherja in elastana, zato jo je prijetno nositi v kateremkoli vremenu.

Nogometaši so jo nosili v kombinaciji s preprosto srajco iz čistega bombaža, temno modro s pleteno kravato. Celotni videz so zaokrožili z elegantimi čevlji in pasom, prav tako v modri barvi.

nemčija3

Poleg reprezentance so opremili tudi menedžersko ekipo. Joachim Löw, Hansi Flick, Oliver Bierhoff in Andreas Köpke so prav tako blesteli v trodelni obleki Hugo Boss, le da so jo kombinirali s svetlejšo srajco in robčkom ter dopolnili s pikčato kravato, rjavim pasom in čevlji.

nemčija2


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam