fbpx

Nekaj življenjskih nasvetov Samanthe Jones

Izbor urednice, Odnosi, slider, Znani

Samozavestna, brez dlake na jeziku in nadvse seksapilna blondinka iz kultne serije Seks v mestu.

Svoj 60. rojstni dan praznuje Kim Cattrall oziroma Samantha Jones! Le kdo ne pozna Samathe Jones? Samozavestne, brez dlake na jeziku in nadvse seksapilne blondinke iz kultne serije Seks v mestu.

kim-cattralls

Njena pojava na malih ekranih je bila prava revolucija za ženske. Končno so na televiziji prikazali žensko, ki ima rada seks, a vseeno ni izpadla kot prostitutka. Končno nekdo, ki si je upal na glas in pred celim svetom povedati, da uživa v seksu. Kraljica! Niso samo moški tisti, ki “rabijo meso”. Če se lahko tako izrazim.

rdeca sam

In zakaj je njen lik v seriji bil tako pomemben za vse ženske? Oziroma kaj smo se lahko ženske naučile od nje:

1. Žensko največje orožje je njena samozavest! Vedno nosite glavo visoko. Saj veste … “Who runs the world? Girls!”
2. Imejte rade same sebe! “Rada te imam, ampak sebe imam še raje!” je slovit stavek, s katerim je Samatha dokončno razdrla zvezo z enim izmed fantov. Ženska mora biti številka ena na svoji listi lastnih prioritet!

i love you but i love me more
3. Leta so samo številka. In res je tako. Število rojstnih dnevov je nepomembno. Ne pomenijo popolnoma nič nikoli ni prepozno za uspehe, za zabavo ali za ljubezen.
4. Vedno bodite iskrene do sebe in do ostalih! To je na koncu koncev tudi najlažje. Jasno in glasno izražajte svoje potrebe in mnenja. Sledite svojim občutkom in intuiciji. Saj veste, ženske imamo šesti čut.

fakic sam
5. Bodite urejene! Vsak se počuti bolje, če dobro izgleda. Investirajte tako čas kot tudi denar oziroma trud, da se dobro počutite v svoji koži. Če boste še bolj samozavestne v visokih petah, jih obujte ne glede na to kam greste.

M8_0266-kim_cattrall-1
6. Uživajte v seksu! Prepustite se domišljiji, pogovarjajte se s partnerjem in mu dajte vedeti, kaj vam ustreza in kaj ne, postavite svoja pravila in svoje meje.

glam sam

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam