fbpx

Našli smo raj za bodoče neveste

Moda, Novice, PR novica

Za vse bodoče neveste, ki sanjajo o popolni poroki ter predvsem obleki, smo našli raj, kjer se bodo počutile kot prave princeske.

Poročni salon White Couture na Koželjevi ulici 4 v Ljubljani v slovenski prostor prinaša poročno svežino in prelep ambient, v katerem se bo vsaka bodoča nevesta počutila kot prava princeska. V dvonadstropnem raju za neveste in ženine vas bo pričakalo strokovno osebje z večletnimi izkušnjami na področju organizacije porok in dela z bodočimi nevestami.

salon WHITE COUTURE2

salon WHITE COUTURE1

Poleg sanjskega ambienta, prinaša poročni salon White Couture tudi novo svetovno priznano znamko razkošnih poročnih oblek Pronovias iz Španije, linijo White one. V poročnem izboru pa boste našli še obleke drugih vodilnih znamk iz Pariza, kot je Miss Kelly, Divina Sposa, Kelly star, Miss Paris in druge. Vso ponudbo si lahko ogledate na www.porocnisalon.net.

Pronovias2

 


Pronovias1

Pronovias

 

Poudarek na osebnem svetovanju

V poročnem salonu White Couture sledijo željam, da pripeljejo svetovne poročne smernice na slovenski trg, zato dajo velik poudarek osebnem svetovanju, saj so prepričani, da bodo bodočim nevestam s svojimi idejami, večletnimi izkušnjami ter pozitivno energijo svetovali in pomagali, da bodo zagotovo našle vse tisto, kar si želijo. Za neveste, ki si želijo obleko po svojem okusu, in bo le-ta ostala v njihovi omari ali skrinji, ter čakala na morebitno naslednico, pa bo poskrbela modna šivilja. Skupaj z nevestinimi željami bo izdelala obleko po naročilu. Prav tako bo poskrbela za vso dodatno ponudbo od kravat ali metuljčkov za ženine, sinove, oblekic za hčerke, družice ipd. Ponudba poročnega salona ne zajema le poročnih oblek, ampak tudi svečane obleke, bogato ponudbo ročno izdelanega, unikatnega poročnega nakita, poročnih vabil in ostale tiskovine in da neveste ne bodo na svoj sanjski dan pepelke, tudi veliko izbiro poročnih čevljev. Čevlje si bodo neveste lahko oblikovale same, po svojih željah in idejah.

“Na preteklih izkušnjah organiziranja porok in pogostem pripovedovanju nevest, se v vsakem poročnem salonu najde prednost, a vedno tudi kakšna slabost, smo se odločili, da združimo čim več prednosti in strankam ponudimo še več. Dokončno smo jih združili v našem poročnem salonu. Najbolj pomembna prednost je osebni stik s stranko, ki ga po pripovedovanju nevest vedno manjka. Poleg ostale ponudbe smo na naš trg prvi pripeljali linijo White One znane znamke Pronovias. Sodelovanje z znanimi slovenskimi modnimi oblikovalci iz različnih področjih, ki bodo vedno poskrbeli za drugačnost in tudi za najbolj zahtevne stranke, pa nam prinaša še dodatno prednost. Za čudovito počutje in vzdušje smo strankam pripravili malo drugačen ambient, ki pa je naša najlepša prednost,” sklene svoje občutke in mnenje vodja salona White Couture, Tina Belina.

salon WHITE COUTURE

Novost na slovenskem trgu – poročna delavnica

Za bodoče mladoporočence pa pripravljajo še eno novost – Poročne delavnice ali seminarje. Na delavnice bodo vabljeni vsi zaročeni pari ter tudi tisti, ki ta korak še načrtujejo. Delavnice bodo potekale v sproščenem ambientu in bodočim ženinom ter nevestam ponudili usmeritve na pravo pot poročnih priprav, da bo tisti usodni dan, dan DA, potekal brez zapletov. Delavnice bodo pravi naslov za prijetno druženje ter izmenjavo mnenj in idej, ustvarjene so, da olajšajo priprave in ponudijo odgovore na vprašanja, ki si jih zastavlja vsak par, ki je pred poroko.

White Couture poročni salon je pravi naslov za vse tiste, ki si želite drugačne in edinstvene izkušnje, ki vas bo popeljala do najlepšega dneva v življenju.

 

Foto: White Couture


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam