fbpx

Napovedujemo: Petdeset odtenkov teme (Fifty Shades Darker)

Lifestyle, Novice, slider, Uncategorized

Za Valentinovo bo vaše čute razvnelo nekaj za odtenek temnejšega …

Z včerajšnjim dnem se je začelo novo poglavje svetovnega fenomena, ki je že v polni pripravljenosti, da gledalce po vsem svetu ponovno zasvoji, si jih prisvoji ter se jim vtisne globoko v spomin.

Govorimo seveda o nadaljevanju lanskoletne senzacije Petdeset odtenkov sive, ki to pot obljublja nekaj za odtenek temnejšega. Prvi napovednik romantične drame PETDESET ODTENKOV TEME, ki je ravnokar uzrl luč sveta, namreč razkriva, da ljubimca Christian Grey in Anastasia Steele ne bosta prav dolgo zdržala drug brez drugega. Njuno strastno razmerje bo tokrat potekalo po povsem novih pravilih, ogrožale pa ga bodo temačne sence iz preteklosti skrivnostnega multimilijonarja. Nadenite si nekaj za odtenek temnejšega, si oglejte napovednik in na koledarju obkrožite Valentinovo 2017.

Fifty Shades Darker

Romantična drama Petdeset odtenkov teme, ki sledi filmski uspešnici iz leta 2015, na velika platna prihaja za valentinovo 2017, ko si bomo na njeno povabilo nadeli nekaj za odtenek temnejšega …

Iz prvotne igralske zasedbe se poleg Dakote in Jamieja vračajo tudi oskarjevka Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford in Max Martini. Kot novi obrazi pa so se franšizi priključili še oskarjevka Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote in Eric Johnson.

 

Foto: Karantanija Cinemas


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam