fbpx

Največje Victorijine skrivnosti

Izpostavljeno, Lifestyle, Prva stran

Na zadnjicah Victorijinih angelčkov je tudi do 20 slojev ličil!

 

Zagotovo lepotice vsi poznate in vam njihove modne revije niso tuje, zato vam bomo tokrat razkrili nekaj zanimivih dejstev, ki jih do sedaj niste poznali.

a

Nanašanje ličil na njihovo telo traja tudi 1 uro!

Tako je, niste narobe prebrali. Po 5 – urnem ličenju obraza in urejanju frizure, sledi še nanašanje pudra in ličil na njihovo telo. Odlična ekipa mojstrov za ličenje tako poskušajo ustvariti iluzijo popolnega telesa.

anja_rubik_2010_victorias_secret_fashion_show_backstage_BRIOA1l.sized

Angelčke za revijo izbirajo tudi ženske

Pri izboru se vedno držijo ženskega okusa in skoraj nikoli ne upoštevajo moških. Vzrok gre zagotovo pripisati temu, da podjetje vodijo večinoma ženske priznati pa moramo, da imajo izredno dober okus, saj prav vsaka na modni reviji blesti.

Victoria+Secret+National+Model+Search+New+J5e7CQ4edMgl

Ime po kraljici

Podjetje so poimenovali po angleški kraljici Viktoriji, saj naj bi prve trgovine pričarale viktorijanski prostor, v katerem so se lepotičile dame iz visoke družbe.

DAI-Victorias-Secret-London-exterior-750

Victorias Secret New Bond Street Entrance

Raje izberejo profesionalne modele

Podjetje vsak mesec zavrne ogromno zvezdnic, ki si želijo postati Victorijini angelčki. Za vzrok navajajo, da mere zvezdnic ne odgovarjajo viziji podjetja. Pravijo, da so angeli produkt, ki je plod intenzivnega dela in temeljitega izbora.

rtx15cgy

Bankrot in samomor

Victoria’s Secret je leta 1977 ustanovil Roy Raymond, prvo trgovino pa so odprli v Kaliforniji. Raymond je podjetje prodal Limited Brandsu, ta ga je tudi popeljal do svetovne slave, medtem ko je šel posel ustanovitelju samo še navzdol. Raymond se je znašel pred bankrotom. Nazadnje so ga videli živega, ko se je sprehajal po mostu Golden Gate, nekaj dni po tem pa je policija njegovo truplo našla na obali. Preiskava je pokazala, da je šlo za samomor.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam