Najbolj vroč modni dodatek ta hip

Najbolj vroč modni dodatek ta hip

Že samo kratek sprehod po mestu je dovolj, da opazimo, da so eden izmed hitov te pomladi zagotovo slovenske vezalke Laceup. Ker je poletje že skoraj v polnem razmahu, so se tudi Laceupke odele v bolj živahne in pisane barve. Bazični kolekciji so se tako v omejenem številu pridružile barve sočnih lubenic, živahnih makovih cvetov, nežnega mentola, sladkih breskev, živahnih limon in turkiznega morja.

Čeprav lahko z elegantnimi Laceupkami svoje superge v hipu spremenite v elegantno obutev, ki je primerna tudi za formalnejše priložnosti, pa te niso primerne samo za superge. Kot narekujejo najnovejši modni trendi, lahko v vročih poletnih dneh z njimi okrasite tudi svoje espadrile ali poletne sandale. Vse kar morate storiti, je da si napeljete trakove v obutev in jih elegantno zavežete okrog gležnja. Za 7,90 eura lahko tako tudi svoji poletni obutvi dodate trendovski baletni pridih.

Laceup satenaste vezalke so izdelek slovenske znamke Laceup Shoe Accessories, ki je bila na trg lansirana pred slabim letom. V začetku letošnjega leta je v zelo kratkem času doživela izredno hitro rast in vstopila tudi v številne trgovske verige z obutvijo. Prav tako je bila razgrabljena prva serija posebne izdaje satenastih vezalk v širši, dva in pol centimetrski različici, ki jh še posebej ljubijo Allstarke in adidasovi klasični modeli.

Zaradi uspeha kolekcije širokih vezalk, pa pri Laceup pripravljajo tudi razširjeno barvno paleto širokih različic vezalk, s katerimi bo pentlja na obutvi bujnejša in bogatejša, vaš korak pa še bolj eleganten.

Laceupke pa to poletje osvajajo tudi italijanske ulice. V maju se je spletna prodaja vezalk razširila tudi k našim sosedom, kjer satenaste pentlje že krasijo obutev in gležnje tudi v svetovni modni prestolnici Milanu. Do jeseni se načrtuje tudi širitev v UK.

Trenutno je v njihovi spletni trgovini www.laceup.eu na voljo več kot 40 različnih živahnih odtenkov v štirih različnih dolžinah (90 cm, 110 cm, 130 cm in 150 cm). Možnosti za barvne kombinacije je tako ogromno, omejitev pa je samo vaša domišljija.

Na voljo so na več kot 50 prodajnih mestih v Sloveniji, Hrvaškem, Srbiji, Bosni in Hercegovini ter Črni Gori. V Sloveniji jih lahko najdete v Galeriji Emporium, Emporium BTC, v trgovinah Modiana, XYZ, Tomas Sport, Transporter, Nami, Maximarketu, Modni hiši Maribor, prav tako pa so na voljo tudi v spletni trgovini Licila.si ter v spletnih trgovinah Pink Panda na Hrvaškem, Madžarskem, Romuniji, Bolgariji, Franciji, Nemčiji, Italiji, na Češkem in Slovaškem. V Srbiji pa jih lahko najdete v eni od štirih monobrand trgovin priljubljene znamke Converse.

Foto: Promo