fbpx

Najbolj seksi moški na svetu po izboru revije People je “The Rock”!

Lifestyle, Novice, Prva stran

Nasledil je nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama.

Preden se je preizkusil kot igralec, je v wrestlingu dosegel več kot katerikoli rokoborec pred njim. Bil je sedemkratni prvak, zato se v uredništvu sploh ne čudimo, da v ringu preprosto ni več našel pravega izziva.

Po podatkih ameriške revije Forbes, je najbolj plačan igralec v preteklem letu, saj je v zadnjem letu zaslužil kar 64,5 milijona ameriških dolarjev (pribl. 60 milijonov evrov).

rs_634x849-161115045420-634-dwayne-johnson-sexiest-man-alive-111516

44-letni igralec in oče dveh hčerk Dwayne Johnson, ki je v krogih ljubiteljev wrestlinga in akcijskih filmov bolj znan pod vzdevkom “The Rock” (skala) je postal poleg najbolj elektrificirajočega človeka sveta zabave še najbolj seksi moški na svetu po izboru revije People.

“Rekel sem si: ‘To je neverjetno!’ Kako ‘kul’ in vznemirljiva novica je to. Potem pa sem si mislil, da je to moj vrh. Nisem prepričan, kam bi lahko še šel od tu naprej,”

je dejal The Rock.

Nasledil je nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama. Pred njima so se s tem nazivom lahko pohvalili Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney, Brad Pitt, Hugh Jackman, Johnny Depp, Bradley Cooper, Channing Tatum, Matthew McConaughey, Ryan Reynolds, Ben Affleck in drugi.

Dame, je komentar sploh potreben? 🙂

Foto: People


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam