Moški, ki je dvignil prah: »Izogibajte se zvezam z lepimi ženskami!«

Moški, ki je dvignil prah: »Izogibajte se zvezam z lepimi ženskami!«

Pred kratkim je svet spoznal Dana Rochkinda, ko je objavil članek v New York Post z naslovom »Zakaj ne želim hoditi z duhom Marilyn Monroe.«

V članku je na kratko opisal, da ne želi več zveze s privlačnimi ženskami. Za tako izjavo, pravi, da je pristojen, saj je v svojih 40-ih letih zapeljal veliko privlačnih žensk, večino privlačnih svetlolask, ki so v New Yorku delale kot modeli.

»Lepe ženske prejemajo veliko pozornosti, zato postanejo polne same sebe,«

je razkril nekdanji zapeljivec, ki se je zdaj ustalil z žensko, ki jo potrebuje, s katero se lahko pogovarja.

Če ste mislili, da je njegova trenutna zaročenka, Carly Spindel zaradi tega užaljena, ste se zmotili. Dan jo opisuje kot »mehkejšo lepotico«, saj ni videti kot model za spodnje perilo, kljub temu pa je resnično lepa, pravzaprav bolj lepa, kot katera koli ženska, s katero je bil pred njo.

»Moški pridejo v določena leta, ko potrebujejo partnerko, s katero se lahko poveže. Lepota je tako ali tako minljiva,«

je dejala Carly.

Najnovejša študija, ki so jo izvedli na Harvardu pa potrjuje Danove trditve, saj so rezultati pokazali, da so lepi ljudje nagnjeni k nestabilnim razmerjem. V prvem delu študije so raziskovalci primerjali podatke najlepših igralk na IMBD in ugotovili, da je imela večina nesrečne zakone.

V drugem delu so morale ženske oceniti privlačnost kar 230 moških na fotografijah in izkazalo se je, da so imeli najbolj privlačni moški najvišjo stopnjo ločitve.

 

Foto: Pinterest, Instagram