fbpx

Modni dosje Ivanke Trump: Kako se je spreminjal slog hčerke prvega moža ZDA

Izbor urednice, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran

Od kiča do elegance!

Kadar se kot najstnica pojavite na modni pisti in si lahko kupite kateri koli kos, ki si ga želite, bi bilo pričakovati, da je vaš slog popoln. To pa se v primeru Ivanke Trump ni zgodilo.

Lepa Ivanka se je rodila leta 1981 na Manhattnu in je v modni svet stopila že kot najstnica, vendar je kariero modela hitro zamenjala za izobraževanje. Zelo kmalu je bila vpeta v očetovo poslovanje in je hitro odrasla v uspešno poslovno žensko.

Kot članica ene izmed najmočnejših družin v Združenih državah Amerike je bila vabljena na številne slovesne prireditve, kjer je z ramo ob rami stala z znanimi osebami poslovnega sveta, filmske, glasbene in modne industrije, vendar s svojimi outfiti ni nikoli preveč izstopala.

Vendar pa moramo priznati, da se je v zadnjih 10 letih, ko smo postali pozorni na njeno pojavnost, njen slog zelo spremenil in pritegnil našo pozornost.

Ivanka je včasih, kljub vitki postavi izbirala, ne samo neokusnih in celo kičastih oblačil, ampak tudi take, ki niso laskali njeni zavidljivi postavi. Vsi smo imeli obdobje, ki se ga najraje ne bi spominjali, kadar gre za modo in tudi temu se ni mogla izogniti hči Donalda Trumpa.

Ne vemo, ali ji je kdo namignil, ali je prišla do tega spoznanja sama, da mora spremeniti slog. Zdi pa se nam, da je izvolitev njenega očeta za predsednika Združenih držav Amerike pripeljalo do tega, da daje veliko pozornosti na to, kako se pojavlja v medijih. V vsakem primeru je njen slog oblačenja drugačen in priznamo, da ji zelo pristaja.

V galeriji si oglejte, kako se je z leti spreminjal Ivankin slog, od svojih prvih nastopov na prireditvah, kot je Met Gala, do inavguracije njenega očeta.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam