Modne poznavalke priporočajo: 10 kosov, v katera je to sezono vredno investirati

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Prepričani smo, da imate nekaj kosov že v omari …

Prvi jesenski in zimski trendi so bili znani že na začetku poletja na modnih revijah svetovnih metropol, kjer so prestižne modne hiše in oblikovalci predstavili svoje kolekcije za hladne dni.
Kljub temu pa so šele prvi jesenski dnevi ulične mode ustvarili pravi mozaik novih trendov in najbolj zaželenih kosov, ki bodo zaznamovali sezono.

V zadnjih letih so se na modni sceni pojavile nove zvezde, v čigar omarah so najboljši kosi high end in high street modnih znamk. Kombinacije prestižnih in dostopnih kosov, ki jih najboljše trendseterke ustvarjajo, pritegnejo pozornost vseh street style fotografov, urednikov modnih spletnih strani, revij, modnih hiš in oblikovalcev.

It finally feels like fall in L.A. which means it's camel coat and slouchy boots weather. More on the blog.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Poleg najbolj vplivnih modnih poznavalcev in hollywoodskih zvezdnic, so street style zvezde našle svoje mesto v prvih vrstah modnih revij ter glamuroznih dogodkih. Vedno urejene od nog do glave, tudi kadar nosijo sproščene kombinacije street style ponudbe, so prav nove trendseterke tiste, ki postavljajo pravila mode.

Nova generacija modnih poznavalk ima zelo oseben pristop do modnega sveta, ki ga prikazujejo skozi svoj slog in zato ni nikakršno presenečenje, da v njihovih omarah aktualni modni kosi vedno najdejo svoje mesto.

Karirasti blejzer, jakne močnih barv in moških krojev, elegantne bluze, nizki čevlji, šik baretke in cvetlični potiski so samo nekateri kosi, ki jih imajo trendseterke to sezono v omari, mi pa vam prinašamo nekaj odličnih idej, kako jih nositi.

Karirasti blejzer

Nenavadna bluza

Vpadljive jakne in plašči

Pulover z napisom

Plašč s cvetličnim potiskom

Rdeča barva

Pletenine

Baretke

Usnjene hlače

Vpadljivi viseči uhani

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam