fbpx

Modna revija Luisa Spagnoli pomlad/poletje 2013

Moda

V petek, 10. maja ob 12. uri, se je pred Galerijo Emporium na Prešernovem trgu odvila modna revija.

V petek, 10. maja ob 12. uri, se je pred Galerijo Emporium na Prešernovem trgu odvila modna revija. Najlepše kreacije najstarejše italijanske blagovne znamke Luisa Spagnoli, so predstavile znane slovenske manekenke. Ob tej priložnosti je bil prisoten tudi predstavnik Luise Spagnoli.

Blagovna znamka, ki je svetovni modni industriji prvič predstavila angoro in katero so že v petdesetih letih prejšnjega stoletja oboževale filmske zvezde starega Hollywooda, naše babice pa so njene izložbe hodile občudovat v Trst, še vedno ni izgubila svojega čara. Prekrasni italijanski materiali, ženstveni kroji, eleganca in modne barve pa so tiste, ki so prepričale tudi britansko princeso Kate Middleton, ki je ena izmed zvezd nove generacije, ki prisegajo na to blagovno znamko. Kate Middleton se je v nepozabnem rdečem kostimu Luise Spagnoli pojavila na svoji prvi uradni dolžnosti kot princesa.

Najnovejša kolekcija Luise Spagnoli pomlad/poletje 2013, je na voljo v drugem nadstropju Galerije Emporium, na Prešernovem trgu.

Utrinki iz modne revije:

020Galerija_Emporium_modna_revija_Luisa_Spagnoli 017Galerija_Emporium_modna_revija_Luisa_Spagnoli 013Galerija_Emporium_modna_revija_Luisa_Spagnoli

006Galerija_Emporium_modna_revija_Luisa_Spagnoli 029Galerija_Emporium_modna_revija_Luisa_Spagnoli

002Galerija_Emporium_modna_revija_Luisa_Spagnoli

www.emporium.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam