fbpx

Miss Universe Slovenije 2014

Dogodki, Zanimivosti

Miss Universe je najprestižnejši izbor lepote na svetu s kar 63-letno tradicijo. Od leta 1996 je bil izbor v lasti Donalda Trumpa in televizijske hiše NBC. Prvi izbor Miss Universe Slovenije se je odvil leta 2001 in na njem je bila okronana prva Miss Universe Slovenije Minka Alagič.  Letošnji izbor Miss Universe Slovenije, katerega lastnik licence […]

missunivesre2014
missuniverse

Foto: Samo Trebižan

Miss Universe je najprestižnejši izbor lepote na svetu s kar 63-letno tradicijo. Od leta 1996 je bil izbor v lasti Donalda Trumpa in televizijske hiše NBC. Prvi izbor Miss Universe Slovenije se je odvil leta 2001 in na njem je bila okronana prva Miss Universe Slovenije Minka Alagič. 

Letošnji izbor Miss Universe Slovenije, katerega lastnik licence je Vladimir Kraljević, se bo zgodil v nedeljo, 19. oktobra 2014 v dvorani Grand Hotela Union, posnetek izbora pa bo na Brio, v torek, 21. oktobra ob 20. uri. Voditeljica izbora bo Kaly Kolonič, ki je izbor za Miss Universe Slovenije vodila že lansko leto.

Letošnja zmagovalka Miss Universe Slovenije bo kot glavno nagrado dobila štipendijo v vrednosti 20.000 EUR za štiriletni študiji na prestižni zagrebški fakulteti za ekonomijo in management (ZŠEM), prvi univerzi na Hrvaškem, ki je postala prva AACSB akreditirana poslovna šola.

Za letošnji naslov se poteguje 14 lepotic iz cele Slovenije. Le kateri bo aktualna misica Sara Savnik predala svojo lepotno krono ? Finalistke za Miss Universe 2014 so:

Katja Virant (18 let, Ljubljana), Urška Novak (22 let, Maribor), Urška Bračko (20 let, Maribor), Sanja Bencuz (24 let, Litija), Ester Erzin (19 let, Ljubljana), Gabriela Lozančič (19 let, Kamnik), Diana Čonč (22 let, Celje), Monica Flego (20 let, Koper), Neža Tavčar (20 let, Žiri), Barbara Lipej (23 let, Celje), Tina Mastnik (20 let, Celje), Tjaša Cerovšek (22 let, Laško), Dijana Purić (23 let, Ljubljana) in Liza Rijavec (18 let, Nova Gorica).

missunivesre2014

Foto: Samo Mervar

Že imate svojo favoritko?


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam