fbpx

Miss Gaming Slovenije 2014 je postala Lara Koren

Dogodki, Moda, Zanimivosti

V Sloveniji smo poleg že znanih lepotnih izborov pred leti dobili še lepotni izbor Miss Gaming katerega prva zmagovalka je Rebecca Kim Lekše. Miss Gaming je lepotno tekmovanje, kjer je vključeno svetovno igralništvo in zabavna industrija. Izbor sega v eksotično Kolumbijo, kjer je bila izbrana prva lepotica Miss Gaming International 2011, kar pomeni, da je […]

miss gamingV Sloveniji smo poleg že znanih lepotnih izborov pred leti dobili še lepotni izbor Miss Gaming katerega prva zmagovalka je Rebecca Kim Lekše. Miss Gaming je lepotno tekmovanje, kjer je vključeno svetovno igralništvo in zabavna industrija. Izbor sega v eksotično Kolumbijo, kjer je bila izbrana prva lepotica Miss Gaming International 2011, kar pomeni, da je izbor še relativno mlad. To soboto, 25. 10. 2014 je v prireditvenem prostoru Festivalne dvorane v Ljubljani ob 21.00 uri izbor potekal v Sloveniji drugič.

Predstavljamo vam 16 finalistk, ki se je za naziv potegovalo letos: Špela Hojnik, Miša Zečevič, Monika Jeras, Mateja Katič, Ines Posedel, Danaja Plohl, Teja Stražiščar, Lucija Potočnik, Ingrid Ulaga, Lara Koren, Maja Vukmanovič, Monika Aberšek, Valentina Delić, Tajda Lah, Hana Lipnik in Tjaša Blaž.

missgaming

 

Lanskoletna zmagovalka Rija Drožđek je predala svojo lento 22-letni Lari Koren, mesto 1. spremeljevalke pripada 17- letni Moniki Aberšek iz Velenja, mesto druge spremljevalke pa je zasedla prav tako Velenjčanka, 17-letna Valentina Delić. Poleg glavnih treh lent so podelili tudi lento za Miss fotogeničnosti, ki jo je prejela Ines Posedel.

Miss Gaming Slovenije 2014 se bo udeležila svetovnega izbora, ki bo naslednje leto v jeseni potekalo v Las Vegasu. Že konec novembra jo čaka potovanje v Mehiko, kjer bo sodelovala na mehiškem tednu mode. Poleg tega se bo udeležila tudi prireditve Miss Gaming Mehike in ostalih aktivnosti, predstavili pa jo bomo tudi v naši rubriki Instaintervju.

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam