fbpx

Miss Bikini Slovenije 2014

Dogodki, Moda, Zanimivosti

Tudi letošnje leto se odvija najbolj sproščeno poletno tekmovanje Miss bikini Slovenije. 19 punc, starih med 18 in 30 let je dvigovalo temperaturo na mestni plaži Laguna v Ljubljani in sicer v petek, 18. in soboto 19. julija, kjer ni manjkalo ne smeha, plesa kaj šele zabave. Še preden so se punce predstavile medijskemu prostoru, […]

Tudi letošnje leto se odvija najbolj sproščeno poletno tekmovanje Miss bikini Slovenije. 19 punc, starih med 18 in 30 let je dvigovalo temperaturo na mestni plaži Laguna v Ljubljani in sicer v petek, 18. in soboto 19. julija, kjer ni manjkalo ne smeha, plesa kaj šele zabave.

missbikini

Foto: X-treme Skydiving

Še preden so se punce predstavile medijskemu prostoru, so se 28. junija udeležile Hanger festa v Slovenj Gradcu, kjer so imele adrenalinsko – spektakularno obarvan Bikini sky show. Da, prav ste prebrali, punce so v bikinkah skakale z višine 4000 metrov. Vzporedno s samim tekmovanjem poteka tudi glasovanje za Miss Bikini Slovenskih novic. Svoj glas lahko oddate vse do 25. junija. Na mestni plaži Laguna je potekal polfinalni izbor na katerem so se dekleta predstavila s tremi izhodi. Prvega so popestrile v kratkih hlačkah in majčkah, drugega v kopalkah in tretjega v mini oblekicah. Prireditev je vodila organizatorka samega tekmovanja, simpatična Suzana Zeković. Žirija je imela letos težko nalogo, saj so morali izločiti 7 deklet in jih izbrati 12, ki jih bomo lahko videli na finalnem izboru. Žirijo so letos sestavljali Gaja Kobav, Aljaž Česnik, Vanja Videršek in Darja Marolt. Vanja Videršek in Nataša Bilbija pa sta razglasili finalistke letošnjega Miss Bikini tekmovanja. Bikinke so imele aktiven ter zabaven vikend, saj so jih skoraj na vsakem koraku spremljali fotografi Dejan Nikolić, Aleš Marvin ter ostali.

Finalistke si lahko ogledate v zgornjem videu (ki ga je sestavil fotograf Gregor Dinghauser) se bodo še zadnjič sprehodile po pisti na finalnem izboru v soboto, 26. junija (iz leve proti desni) so: Alma Pijuković, Eva Plesnik, Kim Peternel, Violeta Kustorić, Eva Globokar, Noemi Jugovac, Daša Bezjak, Ingrid Fajdiga, Žana Posavc, Tamara Rajšp , Lara Štule in Medina Avdagić.

missbikini

Foto: Dejan Nikolić

Mi že imamo svojo favoritko. Pa vi?


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam