fbpx

Miss Bikini Slovenije 2013

Dogodki, Moda, Zanimivosti

1. Poletni dan je na mestni plaži Ljubljana zaznamovala uradna predstavitev za najbolj sproščeno poletno tekmovanje pri nas Miss bikini Slovenije.

1. Poletni dan je na mestni plaži Ljubljana zaznamovala uradna predstavitev za najbolj sproščeno poletno tekmovanje pri nas Miss bikini Slovenije.

bikini2

18 deklet, starih od 17 do 25let je uživalo na soncu, pomerjalo različne modele kopalk, se spoznavale z osnovami fotografiranja, hojo po pisti in pozno popoldne vse skupaj popestrile z vožjo s starodobniki po Ljubljani za katere so poskrbeli člani Citroën kluba Slovenije.

bikini3

Organizatorka najbol sproščenega poletnega izbora Suzana Zeković pa puncam pripravlja tudi adrenalinsko inekcijo in sicer skok s padalom v bikinkah. Punce pa niso samo uživale, bilo je tudi nekaj napornih trenutkov saj so večino časa preživele v petkah, ki so merile tudi 10 cm in več. Na poti do parlamenta, kjer so naredile skupinsko sliko jih je ustavil tudi turist iz Španije in jih prosil za sliko, naše polfinalistke so pozdravili tudi policaji, najpogumnejši pa se je z dekleti tudi slikal.

bikini1

bikini5

missbikini13dan1 095

Mimoidoči so se ustavljali, jih pozdravljali, slikali, snemali in kazali takšno in drugačno navdušenje za puncami, ki so bile oblečene le v kopalke. Zvečer je sledila zabava v enem izmed Ljubljanskih diskotek, vendar se punce niso smele kaj dosti sprostiti saj jih je zjutraj že čakalo profesionalno slikanje s fotografom Vesminom Kajtazovičem in priprave na modno pisto.

missbikini13dan2 010

Za njihove pričeske je poskrbel frizerski studio Frizi, za svež in naraven videz pa vizažistka Petra Hartman. V soboto popoldne so punce imele tudi uradno predstavitev medijem. Imele so tri shode, predstavile so se v treh različnih modelih kopalk in se polivale z vodo.

missbikini13dan1 105

Uradne polfinalistke so za leto 2013 (na sliki od leve proti desni): Ervina Harbaš, Maja Vukmanović, Petra Bizjak, Teja Kmetec Kaučič, Adriana Sever, Nina Skok, Anja Ahlin, Ines Džonlić, Vanja Fideršek, Laura Luther, Maja Čamič, Janja Kmetič, Teja Ablee, Marisa Anušić, Tara Tanita Kiseljak, Maja Blagojevič , Sandra Kovačič in Maja Ražnjevič.

Foto: Sara Detela, facebook


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam