fbpx

Melania Trump zaradi trendi ‘piščancev’ odvrgla visoke pete!

Lifestyle, Moda, trend, Tuja scena, Ženska moda, Znani

Kritiki Mel očitajo draga oblačila, zamerijo ji, če z visokimi petami brede po blatu; a ko se obleče in obuje priložnosti primerno, jo zmerjajo, da je preveč sproščeno oblečena za prvo damo ZDA!

Ni dolgo tega, ko nas je serijsko navduševala z izbranimi outfiti za državna potovanja in srečanja z uglednimi predstavniki dežel na drugih celinah. Spomnite se je npr. v črnem total-looku z usnjenimi hlačami, avantgardnimi škornji in z ogrinjalom, ki je bil krojen kot futurističen ‘military’ plašč. Te dni je na ugledne modne kritike, svoje gostitelje in tudi na svetovno javnost spet naredila odličen vtis – na vse, razen na domače ‘dušebrižnike’…

Prefinjenost je zagotovo Melanijin zaščitni znak, a lepa Slovenka je že prej dokazala, da zna poleg gosposke in visoke mode ter prepoznavnega ženstvenega videza tudi druge outfite nositi z enako nonšalantno sproščenostjo. Celo v robustnih, rumenih in originalnih military gležnjarjih znamke Timberland je bila namreč videti super, celo sofisticirano, o čemer zgovorno priča uvodna fotografija!

Tudi resni vojaki v boju za domovino si želijo selfie s prvim parom Bele hiše!

Melania ponavadi stavi na klasično in uglajeno, mirno barvno paleto, ki sicer sme biti subtilno trendovska, a ne preveč. Zato je bil njen nedavni obisk ameriške vojaške baze v Iraku odlična priložnost, da je modna javnost preverila, kako se Mel podajo še druge, bistveno bolj živahne in nemara bi smeli dejati celo puščavske barve.

Zdi se, da ‘trši’ oziroma bolj ‘raunchy’ in malce grob modni videz le še poudari Melanijine nežne, ženstvene atribute. Oblekla je čvrst zgornji del, v katerem se je z lahkoto gibala po bazi, preproste hlače v gozdno zeleni barvi in ‘delavske gležnjarje za na gradbišče’, ki jih pri nas ljubkovalno imenujemo ‘piščanci’ – s to precej drugačno podobo nas je Mel zares prijetno presenetila!

Se strinjate, da se Mel podajo tudi živobarvna, sproščena in mladostna oblačila?

Melania Trump je ob državniškem obisku ameriške vojaške letalske baze Al Asad v Iraku prav vse navdušila s sproščenim in mladostnim videzom, ko si je namesto klasičnih salonarjev nadela robustne Timberland ‘piščance’.

Domači, torej ameriški kritiki, si radi privoščijo Mel, ker nosi draga oblačila; zamerijo ji, ko s salonarji z visoko peto zabrede v blato, itd. Ko pa se slednjič le obleče in obuje priložnosti primerno, jo zmerjajo, da je bila ob obisku vojaške baze v Iraku ‘preveč sproščeno oblečena’ za prvo damo ZDA. Le kdo bi razumel te samooklicane kritike? Domnevamo, da je v ozadju gneva prej protitrumpovska politika, kot pa Melanijina garderoba, ki je tako rekoč brezhibna…

D. S.

Foto: Profimedia, Elle.rs, Jamalouki.net, scmp.com, MilitaryTimes, Instagram, TheStar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam