fbpx

Melania Trump blestela v obleki Roksande Ilinčić

Lifestyle, Novice, slider, Znani

Obleka srbske oblikovalke Roksande Ilinčić je že popolnoma razprodana.

Sevničanka Melania Trump, soproga ameriškega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa je se na republikanski konvenciji v Cleveladnu pojavila v čudoviti kreaciji srbske modne oblikovalke Roksande Ilinčić, ki si je drugi dom našla v Londonu.

Roksanda-Ilincic-in-her-L-009

Tekma za izbor naslednika Baracka Obame se stopnjuje in kandidata zelo skrbno izbirata sredstva, s katerimi bosta pridobila glasove na volitvah.

Zadnja poteza Donalda Trumpa, ki je pritegnila pozornost modnih ljubiteljev (in pustimo tokrat ob strani  morebitno plagiatorstvo govora in diplomo na Fakulteti za arhitekturo) je bil Melanijin nastop, za katerega je izbrala čudovito kreacijo Roksande Ilinčić, nad katero ni ostal malodušen skoraj nihče.

GettyImages-577293498-Embed

20OTRb-blog427

20OTRa-master768-v2

Obleka klasičnega oprijetega kroja bi bila verjetno zelo neopažena, če ne bi na njen prevladoval detajl na njenih rokavih. Zaključki rokavov so nas spominjali na puh, tako kot so jih nosili plemiči v času baroka. Obleko, ki se imenuje Margot prodajajo tudi na spletni strani Net-a-Porter, cena pa je vrtoglavih 1.914 evrov, na voljo pa je samo še nekaj kosov v najmanjši številki.

Mediji so Melanijin govor označili kot plagiat, mi pa menimo, da je bila njena kreacija zelo originalna.

GettyImages-577295334

Foto: Pintesers, Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam