Meghan Markle ponovno proti dvornim pravilom

Znani

Britanski dvor ima svojo ekipo zdravnikov, tudi ginekologov. Dr. Alan Farthing in dr. Guy Thorpe-Beeston spadata med najboljše porodničarje na svetu. Med drugim sta med porodi ob strani stala tudi vojvodinji Kate.

A vojvodinja Meghan ju ne želi videti v svoji porodni sobi. Izbrala je svojo ekipo, ki jo bo vodila ženska. Ime zdravnice javnosti sicer še ni znano.

“Meghan pravi, da ne želi gledati ‘moških v oblekah’. Hoče svojo ekipo in pri tem je nepopustljiva. Njena odločitev je bila veliko presenečenje. Kraljičini zdravniki spadajo med najboljše na svetu,” je povedal vir. 

Meghanina odločitev je še en dokaz, da se lepa vojvodinja požvižga na kraljeva pravila. Zakaj je tako, je razložil vir, ki ji je menda zelo blizu. “Gre za njenega otroka, zato bo ravnala tako, kot se ji zdi pravilno.” Dodatni stroški? Meghan kraljičinih zdravnikov ne bi bilo treba plačati.

“Delati za kraljevo družino je velika čast, poleg tega pa takšna priporočila privlačijo druge bogate paciente,” pravi vir. Nova ekipa pa bo kraljevi bančni račun obremenila za več kot deset tisoč funtov. “Nihče ni užaljen, saj gre za zelo osebno stvar,” je še dejal vir in dodal, da bosta kraljičina ginekologa med porodom v bližini, če bi slučajno nastopile kakršne koli težave. Ob Meghan bo poleg tega tudi doula.

Vir: zurnal24.si

Foto: Hello magazine


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam