fbpx

Meghan je v dveh mesecih izklesala telo in uživala na zmenku s Harryjem

Znani

Meghan in Harry sta spet na pohodu. Mlada mamica, vojvodinja Sussexa se je pojavila na tekmi New York Yankees v Londonu. In videti je fantastično.

Ob tej priložnosti je Meghan objemala svojega bratranca Mookija Bettsa, enega od športnikov, in presenetila vse udeležence.

Za to priložnost, drugič po rojstvu sinčka, je Meghan izbrala malo črno oblekico z žepi in dodatkom črnega širokega pasu. ter črne balerinke.

Nevtralen makeup in spuščeni lasje so zaokrožili tokratni videz. Seveda so se mediji razpisali tudi o njeni postavi, ki je takšna kot pred rojstvom.

Srečen par ta konec tedna načrtuje krst svojega prvega otroka Archija, v kapeli v Windsorju, kjer sta se krstila tudi njegov oče in stric William. Krst bo za javnost zaprt.  

Medtem ko sta Kate in William dovolila medijem, da so spremljali krste vseh treh njunih otrok, pa Meghan in Harry tega ne želita. Zanimivo je, da se krsta najmlajšega člana kraljeve družine kraljica ne bo udeležila.

Sicer pa sta Meghan in Harry deležna številnih kritik na račun nedavne prenove rezidence, ki naj bi stala kar 2,4 milijona funtov.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam