fbpx

Meghan in Harryju dala odpoved že TRETJA varuška!

Znani

princ Harry in njegova žena Meghan še vedno nista našla idealne varuške za svojega prvorojenca.

Kot piše The Sun, naj bi par v šestih tednih zapustili že dve varuški. Za zdaj še ni znano, ali sta odšli prostovoljno ali sta bili odpuščeni. Meghan in Harryja je od poroke zapustilo že več zaposlenih – med drugim tudi osebna asistentka, varnostnik in osebna tajnica. 

Kot je povedal vir, je parova odločitev pri izboru varuške “globoko osebna” in odvisna od “otrokovih potreb in tudi potreb staršev”. “Zahteve se mnogokrat spreminjajo glede na stopnje otrokovega razvoja.

Prva varuška je bila nočna varuška,” je povedal in dodal: “Harry in Meghan se ne mudi, saj hočeta sprejeti pravo odločitev.” Revija Harper’s Bazaar je v začetku meseca poročala, da je par najel britasnko varuško, ki ne stanuje na posestvu Frogmore Cottage, kjer biva družina.

Po poročanju omenjenega medija se od varuške pričakuje “dodatna podpora” na potovanju družine po Afriki, ki bo prva tuja država, ki jo bo Archie obiskal.  

Takšnih težav William in Kate nista imela. Ko je bilo Georgeu osem mesecev, sta najela Mario Tereso Turrion Borrallo, v prvih mesecih pa je zanj skrbela Jessie Webb, ki je bila nekoč Willova in Harryjeva varuška. Maria sedaj pazi tudi na Louisa in Charlotte. 

Vir: zurnal24.si

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam