Maska s 3 sestavinami, ki napne kožo bolje kot botox in odstrani 10 let z vašega obraza!

Maska s 3 sestavinami, ki napne kožo bolje kot botox in odstrani 10 let z vašega obraza!

Odkrili smo odličen naraven postopek, ki je prava alternativa plastični kirurgiji. Govorimo o čudežni maski za napenjanje kože, ki ima to moč, da z vašega obraza izbriše 10 let. Prednost maske je, da je popolnoma naravna, njen učinek pa je enak učinku botoxa, zato smo prepričani, da bo postala prava alternativa neštetim kozmetičnim tretmajem.

Sestavine: 1 jajčni beljak, ½ čajne žičke limoninega soka in ½ čajne žličke kokosovega olja.

Priprava: Vzemite srednje veliko jajce in ločite beljak od rumenjaka. Beljak dajte v manjšo posodo in ga stepajte, dokler se ne naredi gosta pena. Nato dodajte in vmešajte limonin sok in kokosovo olje. Masko nanesite na očiščen obraz in pustite delovati 10 – 15 minut. Ko se maska posuši, jo odstranite z mlačno vodo ali kamiličnim čajem. Za dosego optimalnega učinka lahko masko uporabljate 2x tedensko.

kokosovo-ulje-thinkstock-1456323765-81074

Prednosti kokosovega olja v tej maski so zares številne in lahko rečemo, da je to olje iz dneva v dan bolj popularno. Namig: redna uporaba kokosovega olja namesto nočne kreme je najboljši način za preprečevanje staranja vaše kože. Že zelo majhna količina tega čudežnega olja lahko vašo kožo pomladi, saj bo na videz brezhibna, čista in lepa!

Foto: Pinterest