fbpx

Marc Jacobs ponovno išče – TEBE!

Moda, Novice, slider

#CastMeMarc se vrača!

Pred dvema letoma je priznani modni oblikovalec Marc Jacobs naredil nekaj nenavadnega. Modele za svojo kampanjo je iskal preko Instagrama. Vsi, ki so želeli sodelovati, so morali z oznako #CastMeMarc na svojem profilu objaviti selfie, ki bi osvojila znanega oblikovalca.

Izziv je začel pravo senzacijo na družbenih omrežjih, prijavilo pa se je okoli 70.000 mladih upov po vsem svetu. 9 skrbno izbranih je stalo pred objektivom legendarnega Davida Simsa, ki je bil zadolžen za omenjeno kampanjo, med izbranimi pa je bila tudi mlada Slovenka in naše Instadekle Nina Ricci, o kateri smo in bomo zagotovo še pisali.

Preberite še: Slovenka navdušila Marca Jacobsa

nin

Po uspešni kampanji, ki je osvojila svet pred dvema letoma, se Marc Jacobs ponovno vrača na Instagram, vendar tokrat ne išče modelov, temveč lepotne blogerje in blogerke. Novosti so objavljene na Marcovem profilu, vse bodoče udeležence pa k udeležbi poziva Drag queen Milk, ki se je pojavil v 6. sezoni RuPaul’s Drag Race-a in postal zvezda Jacobsove kampanje za pomlad/poletje 2016. Po Jacobsovi virtualnemu castingu je veliko modnih agencij, revij in modnih hiš sprejelo podoben ukrep, da bi našli nove talente na drugi strani sveta.

Veliko sreče! Morda bomo kmalu pisali prav o vas 🙂

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam