fbpx

Mamljive, a hkrati zahrbtne lepote devetih najbolj strupenih cvetic tega sveta

Domača scena, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Quartana Parfums

Včeraj smo se v ljubljanski Ikoni udeležili predstavitve Quartana Parfums, kjer nas je v očarljiv svet parfumov popeljala Lorella Flego v družbi ustanovitelja znamke, Josepha Quartane.

Vizionar in ustanovitelj parfumov Six Scents Parfums in modnega butika Seven New York je v letu 2016 lansi-ral znamko, ki je plod njegove ideje, vizije in želje, da ustvari unikatne parfume iz najbolj kvalitetnih dišavnih olj.

Nišni parfumi LES POTIONS FATALES vas popeljejo v svet mamljive, a hkrati zahrbtne lepote devetih najbolj strupenih cvetic tega sveta. Neverjetno privlačni vonji vas takoj pritegnejo, da jih povohate in spoznate temačne zgodbe, ki jih opevajo. Prepustite se njihovim čarom in postanite taki, kot oni sami – zapeljivi od zunaj, a mračni, zlovešči in nevarni od znotraj.

PARFUMS QUARTANA so novi ekskluzivni luksuzni parfumi, ki jih je ustvaril Joseph Quartana, ustanovitelj parfumov Six Scents Parfums in modnega butika Seven New York. So plod njegove ideje, vizije in želje, da ustvari unikatne parfume iz najbolj kvalitetnih dišavnih olj.

Podjetje Six Scents Parfums od leta 2008 prevaja neokrnjeno kreativnost umetnikov v jezik dišav. Vonji LES POTIONS FATALES so rezultat dvoletnega truda mojstrov partnerskega parfumskega podjetja Symrise. Avtor originalnih oblikovanj je nagrajeni Aerosyn-Lex Mestrovic.

Pustite se zapeljati njihovim čarom ter postanite taki, kot so oni sami – zapeljivi od zunaj, a mračni, zlovešči in nevarni od znotraj. Na voljo so v modni hiši Ikona Ljubljana.

 

Foto: Tomaž Kos


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam