fbpx

Louis Vuitton se vrača h koreninam

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, slider

“The Spirit of Travel”

Francoski proizvajalec luksuznih usnjenih potovalnih torb je zaslovel z izdelavo prtljage. Zdaj pa se je vrnil v zgodovino in nadgradil ikonične kovčke. Če želite potovati v stilu, je njihova nova kolekcija “potovalk” idealna izbira.

 Prestižna kolekcija z imenom “The Spirit of Travel” oziroma po slovensko “Duh potovanja” je idealna za modernega popotnika 21. stoletja. Praktičnost, dizajn in prestiž so skupni imenovalci luksuznih kovčkov. Štirje koleščki, ki omogočajo še večjo mobilnost in zunanja ročka, ki poskrbi za dodaten prostor v notranjosti, so odlična kombinacija za tisto, kar potrebujete na poti. Izbirate lahko med dvema velikostima in tremi različnimi materiali. Na voljo pa so tradicionalni monogrami, tisti bolj drzni pa se lahko odločite za kovčke v barvah mavrice.

A new range of rolling luggage designed by Marc Newson that fits the culture and history of #LouisVuitton

A video posted by Louis Vuitton Official (@louisvuitton) on

 

Za novost je poskrbel nihče drug kot industrijski oblikovalec Marc Newson, ki je zelo poznan v krogih visoke mode in dizajna. Pojavil se je že pri znamki Montblanc, Jaeger-LeCoulture in pri oblikovanju ure Apple. Za nov kovček pa boste odšteli približno 2.600 evrov.

Marc Newson, designer of the newest rolling luggage line from #LouisVuitton

A photo posted by Louis Vuitton Official (@louisvuitton) on

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam