fbpx

Ločitev Brangelina: To je vojna!

Lifestyle, Novice, slider, Znani

Brad Pitt: Angelina je s tem dejanjem »odprla vrata pekla«.

Vse svet govori o vlogi za ločitev, ki jo je Angelina Jolie vložila na sodišče (zaradi nepremostljivih razlik), pred dnevi.  Angelina se je s svojo odvetniško ekipo zaprla v najeto losangeleško vilo, kjer naj bi načrtovali zmago v procesu za skrbništvo njunih šestih otrok. Viri okoli zvezdniškega para so povedali, da je Bradova trenutna največja skrb varnost otrok, saj so mediji dobesedno ponoreli in taborijo pred njihovim domovanjem. Igralec naj bi ob tem tudi dejal, da je Angelina s tem dejanjem »odprla vrata pekla«, kjer bodo najbolj trpeli prav njuni otroci, saj zahteva popolno skrbništvo.

38a5f39e00000578-3800094-image-m-9_1474460790651

Medtem mediji tudi poročajo, da naj bi bile obtožbe igralke, da jo je Brad prevaral s francosko igralko Marion Cotillard popolnoma neresnične, igralka pa naj bi s svojim partnerjem pričakovala drugega otroka.

Medtem ko se je Angelina zaprla v najeto domovanje skupaj z odvetniki, si Brad prizadeva mirno ločitev brez pranja umazanega perila v javnosti, saj so mu otroci in njihova varnost na prvem mestu.

»Brad ima Angelino še vedno rad in jo kot mamo svojih otrok še vedno spoštuje,«

pravi vir blizu para.

»Kljub obtožbam, ki so prišli s strani Angeline o njegovem popivanju, uživanju drog in neresničnih trditvah o aferi  s soigralko Marion Cotillard, še vedno upa, da se bo kmalu vse skupaj umirilo.«

Vir je še dodal, da se ljudje, ki so blizu Angelini veliko ukvarjajo z očrnitvijo igralca v medijih, hkrati pa pazijo, da ne bi uhajale nikakršne negativne informacije o njegovi  soprogi.

»Ljudje blizu Brada se, na njegovo prošnjo  izogibajo kritikam na njen račun, hkrati pa branijo Pitta na pozitiven način.«

Medtem je francoski časopis Closer poročal, da je igralka Marion Cotillard potrdila, da decembra pričakuje drugega otroka s partnerjem Guillaume Canetom, po tem, ko so jo vpletli v Brangelina dramo.

marion-cotillard-cheated-on-guillaume-canet-with-brad-pitt

Brad naj bi bil besen zaradi vloge za ločitev, potezo, ki ogroža njune otroke in se nikakor ne bo sprijaznil z Angelinino zahtevo po popolnem skrbništvu.
Viri blizu Brada so za TMZ povedali, da je na ženo besen predvsem zaradi širjenja domnevnih laži o njegovih izbruhih nasilja ter zlorabi prepovedanih substanc, zaradi katerih naj bi bila ogrožena varnost njunih otrok.

38a62e1c00000578-3800094-image-a-28_1474465249061

V zadnjih dneh naj bi Brad večkrat govoril z ženo ter prosil, da ločitev izpeljeta kot odrasli osebi in predvsem mimo javnosti, zaradi dobrobita njunih otrok.

Foto: Getty Images, Rex


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam