fbpx

Ljubljanski Fashion Week @ Kongresni trg | 12.–15. april 2015

Dogodki

Znan je program Ljubljanskega tedna mode, ki se bo letos odvijal na Kongresnem trgu v Ljubljani. Svoje kolekcije bo po modni brvi poslalo kar 20 modnih oblikovalcev. Kot sladkorček bo predstavljena nova blagovna znamka KICK by Olimpija – izbor oblačil in dodatkov za nogometaše, simpatizerje in širšo javnost. Od 13.–15. aprila bo od 11.00 do 14.00 […]

fwlj2015

Znan je program Ljubljanskega tedna mode, ki se bo letos odvijal na Kongresnem trgu v Ljubljani. Svoje kolekcije bo po modni brvi poslalo kar 20 modnih oblikovalcev. Kot sladkorček bo predstavljena nova blagovna znamka KICK by Olimpija – izbor oblačil in dodatkov za nogometaše, simpatizerje in širšo javnost.

fwlj2015

Od 13.–15. aprila bo od 11.00 do 14.00 za vse odprt šotor na Kongresnem trgu, kjer si bodo obiskovalci lahko brezplačno ogledali izbor kreacij, predstavljenih na modnih revijah preteklega dne, obisk katerih bo sicer mogoč z vabili. Poleg tega si bodo mimoidoči lahko vse modne revije v času celotnega LJFW (12.–15. april) ogledali na velikem zunanjem zaslonu na Kongresnem trgu.

Kdo in kdaj se bo predstavil?

V nedeljo, 12. aprila se bodo ob 19.30h predstavili Draž (Urška in Tomaž Draž), MÊHLÊ (Maja Mehle, Miha Kalan) in Almirasadar (Almira Sadar).

V ponedeljek, 13. aprila se bodo ob 16.30h predstavili študentje 1. in 2. letnika Naravoslovnotehniške fakultete (NTF), ob 19h se bodo predstavili PRINCIP (Mojca Celin, Damijana B. Logar), SENS (Zlata Zavašnik), EBER krznarstvo (Mateja Štimac, Milena Eber Štimac), ob 21.30h pa se nam bodo pridružili še oblikovalci iz držav Balkanskega polotoka: Milica Vukadinovic (Srbija), Irina Tosheva (Makedonija) in MARINADESIGN (Marina Obradović, Hrvaška).

V torek, 14.aprila se bodo ob 16.30h predstavili študentje 3. letnika Naravoslovnotehniške fakultete (NTF), ob 19h oblikovalci MAJA FERME FASHION (Maja Ferme), Maja Štamol (Maja Štamol Droljc) in Tanja Zorn (Tanja Zorn Grželj), ob 21.30h pa [email protected] (Barbara Krmelj, Maja Leskovšek, Sofija Urumović, Sara Valenci, Barbara Vrbančič) in Squat (Dajana Ljubičić, Ivan Rocco, Natasa Persuh (Nataša Peršuh).

V sredo, 15.aprila se bodo ob 16.30h predstavili študentje 4. in 5. letnika (magisterij in magisterske naloge) Naravoslovnotehniške fakultete (NTF), ob 19h pa KICK by Olimpija, Ana Jelinić in JSP (Jelena in Svetlana Proković). Ob 21.30h se bodo predstavili Sofia Nogard (Boštjan Mljač, Mija Curk), Miro Misljen (Miro Mišljen) in pa Akultura (Alenka Globočnik).


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam