fbpx

Ljubi me … grobo!

Odnosi, Prva stran

Vsak moški si želi žensko, ki bo samo za njegove oči “poredna”.

Tudi dobra dekleta imajo rada malo “umazane” igre …

Verjetno je kriva vzgoja in kultura, v kateri živimo, da je seks tabu, da so želje in potrebe potlačene nekam v podzavest. Pa vendar narava ima svojo moč in tudi ženske si želijo malo grobosti. Velikokrat seveda tega ne priznajo in se celo sramujejo svojih misli in želja, prav tako pa tudi moški svojih žensk ne želijo prizadeti in zato med rjuhami ostajajo zadržani.

50sog

Biološko gledano, seks je “groba igra”, predvsem, če gledamo živali.

Med samim aktom prihaja do mešanja občutkov grobosti in nežnosti. Osvajamo in hkrati želimo biti osvojeni, ubogamo in želimo, da nam sledijo. Strast, ki nas vodi včasih odkriva neznane občutke “lakote” po drugi osebi. Zdrava mera agresije, je torej še kako dobrodošla.

Če niste vajeni grobosti, potem bo ta “tečaj” za vas malce daljši. Ne hitite in pustite, da se vzbudijo pravi občutki. Predvsem pa je pomembno zaupanje, da grobosti ne bi pustile negativnih posledic.

Začnite počasi in z malimi koraki premikajte meje svojega območja ugodja.

Zaupajte vase, premagajte sram in izpovejte svoje skrite želje. Naj vam ne bo nerodno, če si želite izgovoriti “Vzemi me močno! “, “Povleci me za lase!”, ” Ugrizni me! ” in podobno.

Vse to ste vi! Gre za osvoboditev vaše podzavesti, izpolnitev vaših najglobljih želja in krepitev samozavesti. Odnos s partnerjem, boste dvignili na višjo raven.

Bliža se valentinovo, zato lahko namesto daril, presenetite svojega moškega s steklenico penine, zapeljivim perilom in kakšnim erotičnim pripomočkom. Sprostite se in začinite svoje življenje.

 Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam