fbpx

Ljubezen po domače: tako se je Tomaž branil Patricijinih obtožb

Znani

Patricija Švigelj je izjavila, da jo je Tomaž globoko razočaral.

Patricija Švigelj je bila tista, ki jo je gostinec Tomaž Bizjak odpeljal na romantičen izlet, kjer pa se golobčka nista še bolj povezala, ampak spoznala, da nista za skupaj. Kljub temu je bila Patricija razočarana ...

“Imela sem ga za malo drugačnega, njegovo razmišljanje mi ne odgovarja, zdi se mi, da je še malo otročji. Ne zna se pogovarjati, kar naprej nam je prigovarjal, naj kaj povemo, ko sva bila sama, pa je bil njegov odgovor le ta, da se bomo malo več pogovarjali, ko končamo z oddajo. Vidi se, da je šel v šov zaradi samopromocije. Zame je bila to lepša izkušnja, a tako, kot se je on prikazal, me je razočaral. Mislila sem, da je bolj zrel in da res išče eno punco, a sem videla, da mu to ni v interesu,” je povedala za zurnal24.si. 

Tomaž pravi, da to ni res. “Povedal sem, da se prebolel težko obdobje in da sem šel v šov, da vidim, ali sem še zanimiv za dekleta in odzivi so fenomenalni. Dekletom nisem dajal lažnega upanja. Punce ki so bile pri meni, niso bile moj tip ženske,” je dejal Tomaž in dodal: “Definitivno bi bil odprt za zvezo. V šov sem šel z namenom, da se ljubezen najde. Nisem kriv, da dekleta niso bila niti značajsko niti vizualno po mojem okusu …”

Vir: zurnal24.si

Foto: POP TV


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam