fbpx

To so leta, ko se ženske počutijo najbolj privlačne!

Izbor urednice, Odnosi, Prva stran

Se strinjate?

Kolikokrat smo že poudarili, da je samozavest seksi? To je potrdila nedavna raziskava, ki je pokazala, da da se skrivnost dobrega videza skriva v samozavesti.

Raziskava je tudi pokazala, da se ženske počutijo najlepše in najbolj zapeljive v 31. letu starosti. Zakaj prav takrat? Odgovor je zelo preprost. Z zrelostjo se bolj zavedamo svojih kvalitet, kar nam daje prednost pred ostalimi mlajšimi ženskami, ki se pogosteje počutijo negotovo. Prav tako z leti razvijamo svoj osebnostni stil, pa naj gre za modo ali lepoto. Z drugimi besedami: z leti vemo, kaj nam je najbolj pomembno, znamo zavzeti svoja stališča in to se nam dogaja v začetku 30-ih.

20150824211032-confidence-woman-business

V raziskavi je sodelovalo več kot 2.000 anketirancev, žensk in moških in kar 70 odstotkov je ugotovilo, da je ključni dejavnik, ki žensko naredijo privlačno, njena samozavest, ki ji sledita videz in osebnostni slog. Zaključek je preprost: samozavest, dobri odnosi in vse ostalo, kar prihaja od znotraj, je bolj pomembno od zunanjosti, s čimer se v uredništvu popolnoma strinjamo. Pa vi?

Foto: DKNY


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam