Lepotni trik za popoln selfie

Lepotni trik za popoln selfie

Kolikokrat ste poskusili narediti popoln selfie, nato pa ste razočarano izbrisali fotografijo, ker vam ni bila všeč? Če se sprašujete, kako to uspe drugim ljudem, vam vrhunski model in Victorijin angelček, Alessandra Ambrosio z lahkoto poda odgovor na to vprašanje.

Za popoln selfie potrebujete popolno svetlobo!

Brazilska manekenka je na svojem Instagramu objavila fotografijo, na katerem se vidi kako tudi sama upošteva ta lepotni trik.

Poleg Alessandine nove pričeske, ki je pritegnila pozornost svojih sledilcev, se na sliki vidi, da tudi sama upošteva skrivnost dobrega selfija in verjamemo, da je z objavo te fotografije zagotovo sprožila plaz polemik.

Ali je možno, da s seboj nosi set svetilk za popolno svetlobo?“, se sprašuje en od Instagram sledilcev priljubljene manekenke, medtem ko so se hitro vsi strinjali z njim.

Je to mogoče, da tudi ena izmed najlepših žensk na svetu potrebuje pomoč, da bi izgledala dobro na fotografiji ali je ta lučka samo del njenega prostora za ličenje? Trik ali ne, Alessandra izgleda odlično in tudi njena nova pričeska ji odlično pristaja.

Foto: Instagram/alessandraambrosio